Karalahti30.4.2017 21:20
1/6
Lukion jälkeen muuttaminen eri kaupunkiin

Oon lukiossa vasta ekaa vuotta joten aihe ei ole sinänsä ajankohtainen mutta tulinpahan kuitenkin miettineeksi tätä näin yön pimeinä tunteina.

Eli mulla on vähän ristiriitaiset tunteet koko asiasta. Mulla ei ole nykyisessä kotikaupungissa mitään muuta kuin perhe ja yksi ei-niin-läheinen kaveri. Nämä ei siis mitenkään estäisi muuttoa, ei todellakaan. Yhteyttä voi pitää vaikka asuisi muualla. Näiden lisäksi olen hyvin kiintynyt paikalliseen lätkäjoukkueeseen mutta se nyt ei tosiaan ole mikään syy jäädä. :D

Mutta siis, tää kaupunki ahdistaa ja vituttaa mua ja oon jo ainakin viidne vuoden ajan halunnut muuttaa pois täältä. Mua on koulukiusattu jo vuosia ja about joka paikassa nään jatkuvasti ihmisiä joihin mä en haluaisi törmmätä kun mieleen tulee vaan ahdistusta ja huonoja muistoja. Samalla mua kuitenkin ahdistaa ajatus tuntemattomaan hyppäämisestä, miten mä muka sopeutuisin johonkin muualle kun oon täällä asunut koko ikäni ja tunnen tän kaupungin ihan suhteellisen hyvin.

Tiivistettynä: Sekä tänne jääminen että täältä lähteminen vaikuttavat ahdistavilta vaihtoehdoilta ihan näin ajatuksen tasolla enkä tiedä mitä tehdä.

Omia kokemuksia saa/pitää kertoa.