aawiss8.6.2017 0:10
1/22
Lukekaa sydäntä riipivä tarinani

kaverin kissa oli samaan aikaan parvekkeella eilen kanssani ja en ees huomannut sen olemassaoloa ennenku astuin sen hännän päälle. Se ei naukassu, ei sähissy vaan päästi jonku epämääräsen äänen. sit äske ku olin taas parvekkeel ni lähes kiinni olleesta ovesta pilkisti pihalle valkonen tassu.

No menin raottaa sille ovea ja se tuli parvekkeelle, vahtasin sitä ettei se mee lähelle avointa ikkunalasia ja ei se mennytkään. Tuli ongelma kun mä ite halusin sisälle ja se oli tuolin alla, josta se olis livistäny krkuun jos olisin itse tuolia siirtänyt.

Leikin aikani omal kädelläni sen kaa kunnes ymmärsin ettei se sieltä penkin alta tule. Löysin jonku tipun partsilta ja heittelin sitä syliini niin kauan et sain kissan huomion ja se tuli hakemaan tipua pääni päältä jolloin nappasin sen syliini, vein parvekkeelta pois ja päästin maahan.

Mut sit se jäi itkemää parvekkeen ovelle ja täs viiden metrin pääs demittäessäni se tuli puskemaan mua ja maukumaan ja juoksi sinne parvekkee ovelle D: Oli pakko heltyy, partsin lasiovet on onneks kiinni.