TheEntertainer4.7.2017 9:01
1/7
Löysin 11-vuotiaana kirjoittamani tarinan

Heti alkuun haluan ilmoittaa, että anteeksi mahdollisesta väärästä alueesta, en halua täyttää novellit -osiota tällaisella D:

Mutta itse tarinaan:

Viimeiset lyijykynän pyyhkäisyt sivalsivat paperia.

- Kas vain, valmis! Mitäs tähän sanot? Livia virnisti ilkikurisesti paperilleen. Nimetön henkilöhahmo kompastui useaan otteeseen, kerran hän sujahti lasinkin läpi. Naapuritkin olivat tietysti korjausvaatimosta. Livia hymyili tyytyväisenä. Tuo olisi vasta alkusoittoa. Hän voisi tehdä henkilölle mitä vain mielikuvituksen mahdilla. Syyllisyyttäkään ei tarvitsisi tuntea, eihän hahmo ole elollinen olento. Tai niin tyttö luuli.
***

Kahvilan jono ylsi aina parkkipaikalle asti. Se kiemurteli värikkäitä osiaan siirrellen kuin käärme konsanaan. Kun ihmiskäärmeen osa joutui käsirysyyn ja riitapukarit kaatuivat möykyksi, näytti kuin käärme olisi kahmaissut hiiren. Livia vilkaisi taskunauristaan, johon putosi muutama hikikarpalo. – No, sen siitä saa kun tulee ajoissa, Livia mutisi hiljaa itselleen. – Olen samaa mieltä. Eikö ystävän kutsun ajan mukaisesti pitäisi tulla, etenkin kun hänet on nähnyt viimeksi vuosia sitten, hänen vieressään oleva tyttö tuumasi.
Livian korva vastaanotti rippeen tuttua ääntä. –Mikä ystäväsi nimi olikaan? Livia tiedusteli.
– Livia Saumanen tai joku sellainen. – Ja oletko sinä Erika?
- Oikein arvattu, Liv. Ihme, että sinulla kesti näinkin kauan. Tyttö vilkaisi kelloansa Livian yrittäessä muotoilla naamaansa johonkin järkevään asentoon. Livia levitti kätensä ja syöksyi halaamaan. Eerika tyytyi hymyilemään ja hämmentyi hieman häneen takertuvasta tytöstä.
- Niin tosiaankin, kuulin, että sinäkin harrastat kirjoittamista, Erika aloitti. Livia nyökkäili hieman vaisulla hymyllä varustettuna. Hän kyseli rutiininomaisesti peruskysymyksia. kunnes ilmoille karkasi vahinkolaukaistu toteaminen:
- Olen kyllästynyt ah-niin-onnellisiin tarinoihin, jossa päähenkilölle ei tapahdu mitään.

Tämä siis jatkuu jotain pari sivua. Aika jännää settiä kyllä :D