TheRosette18.3.2018 19:50
1/1
Kuukautiset myöhässä

Oon 17v. tyttö ja mun menkat on nyt koht ollu simmoset 3kk myöhässä. Mulla on aina ollu tosi epäsäännölliset kierrot joten aluks en ollu huollissani. Nyt on kuitenki alkanu vähän stressaa.
En oo missään suhteessa ja en oo ollu yhdynnässä joten mahd. raskaus vaihtoehto on kyllä aika puskista hankittu. Kärsin masennuksest ja mulla on ollu tosi paljon stressiä just koulun takia. Oon vähän googletellu (ei ehkä fiksuin valinta) et stressi ja mielialamuutokset saattaa vaikuttaa menkkoihin ni se vois selittää asian.
Must on nyt kuitenkin alkanu tulee liian vainoharhainen ja oon alkanu miettii et mitä jos? Tai sit mietin et mul on joku vakava sairaus. Nään joskus kans painajaisii siit et mulle ois tapahtunu jotain pahaa ja en vaan muista mitään. Tiiän et ne on aika kaukaa haettuja mutta en silti voi olla miettimättä asiaa.
Mietin et voisin käydä terkkaril juttelemas mutta meidän lukion terkkari on vähän ilkeämielinen ja töykee joten pelkään et se ei usko mun tarinaa ja alkaa laukoo mulle jotain luentoo raskaudesta ja yhdynnästä. Ja toisaalta oon niin ujo et en vältti uskalla mennä puhuu tommosista asioista periaatteessa ventovieraalle...
Mut onks jollakin ollu jotain samanlaisia kokemuksii? Pitäskö mun vaan rauhottuu ja lopettaa stressaaminen?