Poistunut demittäjä16.5.2018 16:05
1/2
Kusipää sisko.

Eli siis mun pari vuotta nuorempi pikkusisko on nii saatanan rasittava että pää ei kestä. Ja koska ite yritän aina miellyttää kaikkia nii sen on tosi helppo kontrolloida mua. Se on just se ärsyttävä lellitty lapsi joka vituttaa kaikkia sen sisaruksia. Jos hän pyytää jotai hän saa ja jos hän ei saa nii tulee kunnon raget meijä porukoille kunnes ne sitte antaa periks. Se saattaa haluta jonku paidan vaikka sillä on kaappi täynnä vaatteita joita se ees käytä. Ja jos minä tai joku muu meijän sisarus pyytää jotain jota oikeesti tarvis nii sitä saa oottaa vuoden että sen saa. Tuo johtuu osaksi siitä että me muut pyydetään aina välillä että saanko? Ja mun sisko raivoaa päivittäin, että nyt ostetaan se. Muut ei kehtaa koska ei oo mikään paras rahatilanne.

Ja jos vaikka tutustun johonki ihmiseen ja saan kaverin mun siskon on heti pakko tutustua siihen ja alkaa jatkuvasti oikeen pakolla olemaan senkaa nii että minä en sitä kerkee nähdä ja sen takia jos oon mun äitillä en liiku missään. (Siis mun äiti muutti aika vasta eri paikkakunnalle missä enne asu ja missä mun isä asuu) Oon päivät pitkät kotona ja eilenki yks tyyppi pyys mua rannalle ja olin että jee määpä tuun mutta koska mun sisko oli menossa sen saman porukan kanssa nii se sano mun äitille että kieltää mua lähtemästä. No oisin siltiki voinu toki lähtä mutta en jaksanu ku mun sisko ois kuitenki suuttunu. Se jatkuvasti yrittää määräillä kenen kanssa liikun ja kenen en. Siellä missä mun isä asuu nii kyllä mulla siellä on paljoki kavereita mutta sillonku oon äitillä nii kokoajan vaa vituttaa.

Ja se, että mun sisko puhuu musta paskaa sen kavereille ja meijän yhteisillekki kavereille on vitun säälittävää... Kuka puhuu siskostaan paskaa ja se puhuu siitä kuinka minä pilaan sen elämän ja se vihaa minua ja yhyy. Voisko vielä säälittävämpi olla ku jatkuvasti yritän pitää sen ilosena ja yritän jutella, mutta se vaan huutaa ja vittuilee. Ja ku en halua että se vihaa mua, mutta viime aikoina alkanu tuntuu että minä ite vihaan kohta sitä.

Se valehtelee mulle kokoajan ja jos kysyn iha normaalin kysymyksen se ei vastaa tai alkaa raivoon.

Tiiän, että sisarukset riitelee mutta ei nyt ehkä iha tämmöstä, että päivittäin pitää vittuilla ja olla kunnon kusipää.

Ja ku se on vielä nii nuori, mutta silti yrittää heruttaa sitä sen persettä ja mua ittee oikeesti melkee oksettaa kattoo sitä sen touhua...

Ja seku se itkee koko ajan joistaki vitun pojista. Se on sen ikäne, että poikakaveri ei ole mikää pakollinen asia, iha sama minkä ikäinen on ei sitä oo pakko olla suhteessa. Ja ku se eroaa kokoajan niistä sen säälittävistä suhteista ja heti uutta pitää saada tilalle.

Joo en ees jaksa selittää enempää. Voisin kirjottaa kokonaisen kirjan mun siskosta, eikä siitä tulis kovin positiivinen kirja.