Kouluonpaskaa7.5.2018 20:58
1/8
Kun koti ei olekkaan se turvallinen paikka

Moi! Oon 14 v tyttö Helsingistä ja mun kotona on paska asuu. Mun veli hakkaa mua ja vittuilee kokoajan, ja ei se nyt kivaa oo ku sitä on kokoajan. Myös mun äiti haukkuu mua kokoajan "huora, lutka" -öö mul on ollut yks ja sama poikaystävä noin 4kk, haukkuu myös jos esim en jaksa mennä kouluun ja karkaan poikaystävälle "vitun idiootti, susta ei ikinä tule mitään!" "vitun rumilus, olisi pitäny tehdä abortti ettei ois tullut tommosta rumilusta elämääni"
Sori jos kirjotan jotain väärin, mut yritän kirjottaa nopeesti, ku koht toi lehmä alkaa ihmettelee "et mitä sä näpytät, mustako jotian."
Vannon et tää aiheuttaa mulle paljon ongelmii ja mun äiti ei tee mitään safkaa yleensä, eikä ikinä suostu antaa rahaa uusiin vaatteisiin nimimerkki: reikiähousuissa_seka_kengissa
En usko et tää on laillista, koska ei olla mitään köyhiä, ja mun äiti ostaa itelleen kalliita laukkuja, merkkikenkiä, yms...
Nii ja mun iskä ei enää asu meil mutta se käy tääl välillä, ja se huutaa ja ragee iha vitusti (sori kiroilu :/ ) ja on monesti osottanu mua nyrkillä.
Jos jollain on paskaa himas, voidaanko tehä joku snäppiryhmä, tai wa ryhmä, ku tarviin vertaistukee