Hyväntahtoinen22.7.2017 20:29
1/16
Kuka sanoi, että demiin kirjautuminen on helppoa ja vie vain minuutin

Hyvää iltaa siskot, veljet, ystävät, trollit, demarit ja muut ihmisrodun edustajat. Haluan heti alkuun onnitella teitä kaikkia, jotka olette jollain ilveellä onnistuneet ujuttamaan itsenne sisään tähän eliitti yksilöiden hallussaanpitämään internetin nurkkaan, sillä tänne kirjautuminen ei todellakaan ollut mikään helppo tehtävä. Itse ainakin tuskailin puhelinnumeroni oikeankirjoitusasun löytämisen kanssa valehtelematta useamma vuoden, ennen kuin tajusin millaisessa muodossa se tulisi tälle sivustolle antaa. Ja kun lopulta sen keksin, suustani pääsi onnillisen lapsenomainen kiljahdus ja hypähtelin riemusta. Se kun tuntui jo minun mittapuullani siltä, kuin olisin saavuttanut jotakin. Tai pikemminkin löytänyt viimein paikkani yhteiskunnassa. Omeglen metsistä demin pilvilinnoihin nouseminen kun tuntui siltä kuin olisin juuri noussut elämässäni lukion poolopaitapöllösta, ammattikoulun hemaisevaksi autoasentajaksi.
Toinnen ongelmallinen asia tänne kirjautumisessa oli tietenkin nimimerkin keksiminen, joka aiheutti minussa viiltäviä tuskan aaltoja, kun en saanutkaan nimetä käyttäjääni Viinietikkahaudutetuksi eedamjuustoksi, koska nimi oli kuulemma liian pitkä ja nimimerkki Tattariperunakin oli jo kuulemma varattu. Pääsin kuitenkin petttmyksistäni yli ja keksin niistä voimautuneena nimimerkin, joka kuvaa kauniin yksilöllistä persooni paremmin kuin loistavasti.
Ja nyt minä olen täällä. Teidän keskusteedessanne. Jotta juuri minä voisin tehdä juuri sinun mukavaksi tarkoitetusta internethetkestäsi yhtä limaisen tahmaista tuskaa.
Aijon täyttää kaikki keskusteluosiot -kehosta syvällisiin- keskusteluilla, joiden ainoa tarkoitus on se, että te saisitte etuoikeutetusti kysyä kysymyksiä juuri minulta; internetin anonyymilta idiootilta -jonka elämä tai mielenkiinnonkohteet eivät liikuta teitä purkkiherneen vertaan- mitä tahansa.
Aijon säästää rahaa ja häpelemättömästi hyödyntää tätä nettitohtorien kotipalstaa raskaustestinä.
Aijon tunkea gallub-osioon kymmenittäin kyselyjä, joissa maalaan utopistisiä kuvia unelmieni seurustelukumppaneista ja kysyä onko joku teistä sellainen.
Ja ennen kaikkea aijon pitää hauskaa tällä sivulla. Sillä kaikkien näiden vastoinkäymisten jälkeen olen sen ansainnut.
Joten toivottakaa minut tervetulleeksi tänne, provosoitumaan trolleistanne ja innostumaan novelleistanne, jotka eivät ikinä jatku loppuun asti.

Rakkain terveisin, juuri luotu käyttäjätili, jonka takana piileskelevä kaljupää halusi vain tietää, mitä tapahtuu jos kivennäisvettä kuumentaa.