Hinuli18.5.2018 16:37
1/2
Koulun näytelmä

Pahottelut kirjoitusvirheistä, ja en ollu varma et mihin tää kuuluu niin laitoin vaan johonkin.
Mulla on koulussa ensviikolla yks näytelmä mihin osallistun. Mulla on tosi pieni rooli siinä, et oon yhessä kohtauksessa, ja mun pitää sanoo korkeintaan 5 repliikkii. Mutta ongelmana on se etten haluu olla koko näytelmässä mukana, koska ei kiinnosta nolata iteeni koko koulun eessä. En oo alunperinkään halunnu olla koko näytelmässä mukana, mut tavallaan mut pakotettiin siihen, koska oon ottanut valinnaiseksi ilmaisutaidon (mitä kadun), ja niitä rooleja oli kaikille yksi. Ope sano jossain vaiheessa ettei voi pakottaa ketään siihen näytelmään, mutta mun tilanteessa on nyt käyny näin.

Oon päättäny et lintsaan ne näytelmä päivät, mut aatelin kysyy et oonko nyt ihan hirvee, kun meillä ei ole mitään sijaisnäyttelijöitä, tiiän ettei koko näytelmä peruunnu mun takii, vaan sitten joku lukee käsikirjoituksesta mun repliikit.
Tää vaan on ihan hirveetä ku oon semmonen ihminen että laitan kaikki muut yleensä mun edelle, mut tää näytelmä on vaan semmonen tilanne, et mua ahistaa ihan liikaa.Joten kertokaa mitä teen, lintsaanko vai mitä? Näytelmään meneminen ei ole vaihtoehto, vaikka mua hävettää jäädä pois, koska meidän ilmaisutaidon porukassa on ihan mielettömiä ihmisiä, jotka on koittanu antaa mulle vinkkejä ja tsempannu harjoituksissa, ku on nähneet et näytteleminen ei ole mun juttu.