otherside29.7.2017 19:42
1/9
Koulun alku ja kaikki muukin ahdistaa

Mul oli 4 vuotta sitten tosi huono olo. Viiltelin ja olin muutenki tosi masemtunu. Sit oli suunnilleen vuosi, ja sillon kaikki oli ihan hyvin. Nyt nää viimeset 2 vuotta on taas ollu ihan yhtä helvettiä.

Oon kokoaja tosi masentunu ja ahdistunu, oon nähny jo viimeset 2 viikkoo painajaisia koulun alusta. Mul saattaa olla viikossa 1-max.3 ihan suht hyvää päivää, mut sit taas pahenee. Mul ei oo yhtään hyvää ystävää kenen kaa oisin läheisempi, vanhemmat on eronnu enkä oo kovin läheinen kummankaan kanssa. Asun yksin mun koiran kanssa, ja oon ollu koko kesän vaan kotona. En oo (päässy) käyny missää, eikä mun "kaverit" oo pyytäny minnekkää tai ees vaivautunu kysymää et mitä kuuluu, vaikka mä oon niiltä kyllä kysyny. Tulee jotenki tosi paska fiilis ku näkee snäpin my storysta et kaikki muut on taas jonkun mökillä pitää hauskaa eikä kukaa kuttunu mua... Oon nii turta jo nyt että en ees jaksa välittää, mut samaan aikaan mua ahistaa ihan vitusti. Pelottaa ensivuoden vanhojen tanssit (johon en varmaan saa paria -> en tanssi) ja ahdistaa koulu ja stressi. En vaan jaksais enää tehä mitään, haluaisin vaan maata sängyllä ja kuolla.

En ees tiiä mitä täl tekstil haen, oli vaan pakko päästä purkaa tätä jonnekkin... Aattelin et täältä vois saada hyviä neuvoja tai sit ei.