jasmitte15.5.2017 10:34
1/1
koulu ja muutto kotoota?

valmistun ens keväällä parturi-kampaajaks mutta aijon kouluttautua uudelleen matkaoppaaks. asun turussa enkä pysty täällä opiskelee kyseistä alaa koska se on yo-pohjanen joten edessä on siks muutto muulle paikkakunnalle.

kysymys kuuluukin että ois kiva tietää kokemuksia matkailualasta että millasta siellä oikeesti on?
aijon varmaan lähteä raumalle opiskelemaan winnovaan, joten jos joltain löytyy kokemuksia kyseisestä koulusta niin sekin ois kiva tietää.

oon kans aatellu että haluisin opiskella etänä/jotenkin ettei aina tarviis istua koulussa 8-16 niin tälläsestäkin ois jees kuulla kokemuksia. etänä opiskelu ois mulle helpompi ku pystyisin sillon tekee kunnolla töitä samalla mut jäis aikaa elääkin illalla ja viikonloppusin.

ja sitten ihan muutosta toiselle paikkakunnalle näin nuorena (sillon siis 18v) (ja vielä kotoa ekaa kertaa pois muutto): onko se ollu ihan silleen helppoa ja kivaa vai onko tullu paljon mutkia matkaan? mitä kannattais ottaa huomioon ku muuttaa noin kauas kotoa koulun takia?

kyselen jo nyt siks että oon kauheen suunnitelmallinen ja haluisin olla perillä asioista ku syksyllä meen opolle ja kuraattorille juttelee kaikista näistä :)