nettikaveri12.4.2018 20:48
1/2
Kokemuksia stalkkereista?

Onko teillä siis kokemuksia stalkkereista?

Tässä on mun oma kokemus:

Tutustuin netin kautta tähän tyyppiin ja ruvettiin sit juttelemaan alussa ihan normaalisti. Ajan kanssa se alko laittamaan paljon viestejä, vaikka en ollut ees koneella paikalla. (Sen viestit oli yleensä ihan kamalan pitkiä.)

Yhessä vaiheessa tavattiinkin aika alkuvaiheessa, ihan turvallisessa paikassa kumminkin. Sillon se vaikutti ihan kivalta ja en sillon viel tajunnu et se oli niin ahistava.

Sit tästä tyypistä alkoi paljastuun vähän huolestuttavia puolia esim. puhu aika monesti yhestä toisesta naisesta, jonka kanssa oli mennyt välit poikki ja aina yritti tavata tätä naista. Vaikka hänen kertomaan mukaan tämä naine ei halunnut tavata häntä ja luultavasti oli estänyt tämän jokapaikassa ja kertoi niiden kohtaamisien olevan mielenkiintoisia jos vahingossa tapasivat ja monia muita asioita.

Vähensin sitä juttelua sitten ja en siinä vaihees uskaltanu blokata ettei itelle kävis samanlailla.

Tää tyyppi halus tavata mua uudelleen ja halusi aina syyn kun en ollut heti vastaamassa.

Jossakin vaiheessa se kysy mun parisuhdetilannettakin ja sanoin että seurustelen, jonka jälkeen hän kehui että olen mukava ja että hän oli alussa aliarvioinut minut??

Sitten aloin jättää vastaamatta sen viesteihin tai vastata vaan jtn tosi nopee. Yhen kerran sit jätin vastaamatta tyyliin 5 päivän viesteihin, koska olin poikaystävällä, enkä päässy ees koneelle, että en ees ollu koko sen ajan online. Huomasin, että se oli taas vaatimassa selittelyä, että miks en oo vastannu. Siinä sit ahdistuin kun en enää jaksanu vastata ja blokkasin sen.

Sen jälkeen oisko 4 kk myöhemmin tämä henkilö löysi mun facebookin ja laitto sinne sit viestiä "Tuo mitä teet on tyhmää, teet juuri samanlailla kuin se toinen nainen.", blokkasin sen sit sielläkin.

Siinä varmaan sit viikko kun se SOITTAA mulle. Ensiksi omalla numerolla ja sit tuntemattomalla numerolla. En onneks vastannu ja myöhemmin kun katoin niin se oli sen numero. Ja kuka soittaa tuntemattomalla 2 minuuttia oman mumeron käytön jälkeen?

Nyt pelkään että saatan nähdä tän henkilön muutemissa tapahtumissa. Tavallaan varmaan turha huolehtii kun mun ulkonäkö on muuttunu niin paljon ja mun poikaystävä kumminkin on aina mukana ja tietää tilanteen. Että semmonen nettikaveri..

En mun oikeella käyttäjällä tätä viittiny laittaa, koska mulla on sama käyttäjänimi kun sillon jutellessa sille tyypille :D