hipheips12.3.2018 17:42
1/5
Koira tärisee ja jalat pettää (??apua)

(en keksinyt mihin keskustelualueelle tunkisin tän, anteeks)

Joo siis tänään aamulla meidän kultasellanoutajalla (9v) alko tärisemään jalat ja ei päässyt kunnolla ylös. Koira oli siis käynyt viikonloppuna pitkästä aikaa pidemmällä lenkillä, juossut metsässä umpihangessa enemmän kuin normaalisti. En nähnyt koiran vointia kunnolla aamulla mutta vähän vaikeata oli kävely ja nouseminen, mutta onnistui.

Isäni kävi päivällä katsomassa koiraa ja oli silloin ihan ok, vähän oli vielä tärinää. Iltapäivällä koira oli jo hyvässä kunnossa, pystyi kävelemään. Silloin jalat olivat vain vähän huterat.

Sitten noin pari tuntia sitten koira nousi makuulta ja ei päässyt kävelemään. (takajalat lähti alta + kynnet luisti lattialla). Se myös tärisi ja läähätti. Annettiin sille särkylääkettä (tottakai koirille tarkoitettua) ja nyt se lepää. Huoli on aika kova :(

Osaako kukaan sanoa onko tässä hätää? Päätimme aluksi lähteä eläinlääkäriin, mutta koiran vointi koheni selvästi ja kävely oli helpompaa päivän mittaan. Voiko tämä siis johtua äkillisestä rasituksesta, kun oli yhtäkkiä pitkästä aikaa riehunut jne? Koko tämän ajan koira on ollut muuten normaali, ruoka maistuu ja häntä heiluu.