Tikkapika12.7.2017 20:09
1/7
Kissatietäjät! Mitä mun vanha kissa ajattelee (uusi kissa)

Mulle tuli pari päivää sitten uusi kissa taloon. Molemmat kissat saa rauhassa tottua tilanteeseen seuraavan parin viikon eristyksen aikana. Alussa mun vanha kissa tuijotteli vaan tiiviisti kohti uuden kissan aluetta. Kun se tokana päivänä näki uuden kissan kun mä menin ovesta sen puolelle, alko hirveä sähinä. Yleisesti se on sähissyt, kun oon ollut antamassa ruokaa sille keittiössä(ovi vieressä) tai kerran, kun se näki uuden kissan varjon. Sillon se jopa läppäs ovea!
Uusi kissa ei oo moksiskaan, tosin tais sähähtää takas kun vanha kissa läpsäs ovea koska se oli just oven toisella puolella kuuntelemassa.

Nyt ongelmaan:
Vanha kissa on tän koko ajan valittanu mulle(eli maukunu) sellasella ''oon niin pieni ja heikko''- äänellä. Tänään se on useampaan otteeseen oikein rynnännyt ovea kohti kun oon tullu sieltä ja sit sen jälkeen maukunu surkeesti kun en oo päästäny sitä tietenkään uuden kissan puolelle. Haluukohan se käydä rökittämässä tätä uutta kissaa vai mitä?? :/

Tätä ennen siis enemmänkin vältellyt aluetta, välillä ehkä käynyt vähän kääntymässä mutta muuten ollut omissa puuhissaan (ja välillä katsonut kohti ovea jos on kuulunut ääniä)