geimalei17.3.2018 13:04
1/7
kielten opiskeleminen fetishointia?

joooo mun kaveri just lähetti kauheen valituksen mulle siitä että "nää kaikki koreaboot yrittää nii epätoivoisesti opiskella koreaa ja sit kaikki animehörhöt japania niiku hahaha oikeesti miks ne ees yrittää, ei ne koskaa tuu oppiin puhuun sitä fluently, ne vaa nolaa ittensä ku yrittää"

ja siis ??? se tietää et opiskelen atm koreaa ja haluun joskus lukee japania ,,, that wasnt nicely said

tykkään kielistä ylipäätään, osaan ruotsin ja enkun lisäks saksaa ja haluun lukee viel espanjaa ja ranskaa ja miksei kiinaa ja arabiaakin joskus mut ton mun kaverin mielestä ei ees kannata yrittää kosk "kuiteki se on vaa fetishointia ja nolaat ittes"

mikä on teidän mielipide kielten opistelusta? onks esim. aasialaiseen kulttuuriin perehtyminen ja esim. just korean ja japanin kielen opiskelu fetishointia?

i mean kyl ymmärrän sen et on niitä jotka on just cringyllä tavalla sillee "senpaaaaaiii!!!!1!" ja tällee mut pls kai ny saa opiskella kieltä jos haluu

ja se että oon kiinnostunu eri kulttuureista on edellä mainitun kaverini mielestä vaa tekosyy fetishoinnille
"ne jotka on 'kiinnostuneita' japanilaisesta kulttuurista vaa haluu olla japanilaisia ja ne on ni cringyjä koska ne vaa haluu kokeilla jotai exotic juttuja"