päivänmakkara15.3.2018 8:56
1/5
Kaipaan neuvoa ja lohdutusta

Tulevaisuus ahdistaa.

Suoraa asiaan numero yksi: en tiedä haenko yhteishaussa. Tiedän etten pääse yhtään mihinkään eli kysymys on lähinnä että onko se kokemus minkä saisin pääsykokeeseen osallistumisesta sen arvosta että kannattais käydä vaikka tiedän että hylsy tulee? Valmistun siis tänä keväänä niin ei ole ollut aikaa valmistautua.

Toinen juttu: muuttaminen. Aion muuttaa tänä vuonna, on aika. Mutta minne? Jäänkö tänne suht lähelle vai lähdenkö maailmalle? Tänne jään jos saan kesätöitä ja niille jatkoa mutta entä jos niin ei käykkään?
Täällä mua pitäis lähinnä yks harrastusporukka (ja ehkä yks jätkä johon oon ihastunu on myös hidastava tekijä, noloo tiedän) ja pelko ns. tyhjän päälle muuttamisesta. Viimeinen kuitenkin ehkä se pohjimmainen ja suurin syy. Haluaisin kuitenkin muuttaa kauemmaksi ja se tulee eteen jossain vaiheessa, mutta silloin muuttaisin opiskelujen perässä enkä vain hyppäisi tuntemattomaan.
Ahdistaa ja itkettää nää asiat enkä voi keskittyä mihinkää muuhun.

Joten demut arvostaisin ja kaipaan ulkopuolisten mielipiteitä, neuvoja, kokemuksia, vertaistukea, mitä vaan. Ja kiitos jos jaksoit lukea.