lohifantti25.7.2017 20:49
1/7
kaikki on oikeesti niin vitun paskaa

Ihan vitun paska olo taas vaihteeksi. Entiiä miks oon niin aikaansaamaton, vituttaa ku ei saa mitään aikaseksi.

Musta tuntuu että kaikki mun kaverit on niin paljon kauniimpia ja laihempia ku minä. Olin ennen tosi pieni ja laiha, mutta kiitos mielenterveysongelmien paino nousi ku olin pitkään tosi huonossa jamassa. Nyt musta tuntuu että menee jo pään kannalta paremmin, mutta silti en saa esim. liikuttua ja syön kokoajan ihan tosi epäterveellisesti. En oo ollu kauheesti yhteydessä mun kavereihin, ja mulla on tosi ulkopuolinen olo. Toki osaks mun vika myös, mutta kaverit hengaa yhessä ilman mua. Okei, joo pitäs ite pitää myös yhteyttä mutta on niin paska itsetunto että en haluais ees poistua kotoota.

Muutenki oon niin kujalla siitä mitä vittua teen mun elämällä. Musta tuntuu että oon ihan väärässä koulussa, mutta en voi enää hakee muualle koska ois pitäny hakee jo aikoja sitte jos oisin halunnu vaihtaa koulua. Seuraavan kerran voin hakee vasta ens vuonna millon kaikki muutki hakee(?) joten oon kirjaimellisesti jumissa. En myöskää voi muuttaa koska en sais tukia tarpeeksi että voisin asuu yksin jossain vuokrakämpässä. Koulussaki menee niin paskasti että entiiä miten selviän.

Mulla ei oo muutaku aikaa, joten voisin vielä hyvin ennen koulujen alkua pudottaa 10 kiloa vesidieetillä ja lenkkeilemällä, mutta tiiän että sitten mun syömishäiriö pääsis taas valloilleen ja eläisin kohta kaloreiden ympärillä niinku ennenki. Toisaalta olisin sillon kaunis ja laiha.

Miksen voi olla miljonääri ja muuttaa johonki eikä mun tarvis ikinä opiskella tai tehä töitä. En poistuis ikinä kotoa saatana