Royyy11.5.2017 13:53
1/50
Kaikille tiedoksi

Sen toissapäiväisen paskan jälkeen olen ajatellut, että pieni selventäminen olisi nyt paikallaan, kun niin moni ilmeisesti vihaa minua ilman mitään oikeaa syytä.

1. Minä en ole missään vaiheessa haukkunut tai kiusannut ketään täällä oma-aloitteisesti.
Olen ainoastaan vastannut samalla mitalla takaisin jos joku on ensin sanonut minulle ilkeästi.

2. Minulla on myös täysi oikeus puolustaa itseäni. En ole sitä tyyppiä, että antaisin vain olla jos minua kiusataan. Provosoidun kyllä joistain asioista herkästi, mutta se ei todellakaan oikeuta siihen että minua saisi ärsyttää tahallaan.

3. Esitän täällä vain rehellisesti omia mielipiteitäni.
Niistä provosoituminen on täysin oma valinta, koska en ole missään vaiheessa tarkoittanut tai halunnut olla henkilökohtaisesti yhtään ketään kohtaan ilkeä.
On ihan vitun uskomatonta, että mielipiteistäni vedetään herneet nenään niin pahasti että kehdataan laittaa jotain tappouhkauksia.

4. Minun tapani esittää asiat on aika suora, enkä koe tarvetta muuttaa sitä koska muuten en olisi enää oma itseni. Siitä ei ole kuitenkaan mitään tarvetta loukkaantua, koska tarkoitukseni on lähes aina ollut keskustella hyväntahtoisesti.

5. Netissä on helppo käsittää väärin tekstin sävy. Nyt te kuitenkin tiedätte, että en halua kenellekään mielipahaa ja toivon että voisimme tästä lähtien keskustella positiivisessa sävyssä.

Haluan että minusta pidettäisiin täällä ja olen yrittänyt parhaani olla ystävällinen muille. Turhauttaa ihan vitusti se, että saan liian usein ystävällisyydestä huolimatta vain vihaa osakseni. Toivon oikeasti että tähän tulisi muutos.