sweetierose22.5.2017 12:01
1/4
Kahvi maistuu kitkerältä?

Oon rakastanut kahvia a i n a. Ekan kerran kun maistoin sitä (joskus tyyliin 8v), rakastuin siihen heti. Sen ihana "suklainen" (ei nyt oikeesti mut vähän kuitenki sellanen), maku oli ihana mun mielestä, ja aina kun joku sano mulle, ettei pidä kahvista, pidin sitä vähän outona. (Koska ihmettelin et kuinka kukaan vois kokea niin hyvän juoman pahana :D) En oo siitä huolimattakaan juonut kahvia säännöllisesti, aina vaan ohimennen oon saattanut kysyä, että saisinko mäkin, jos joku on sattunut keittämään.

No, nyt oon pitänyt melko pitkän tauon kahvin kanssa, (eli en oo juonu sitä n. puoleen vuoteen), nii toi kahvin maku on yhtäkkiä kamalan kitkerä. Toi sama kahvi, jota oon rakastanut aina, maistuu yhtäkkiä vastenmielisen oksettavalta ja kitkerältä. Tänään aamulla esimerkiks kun keitin kahvia, ja kysyin äitiltä, että miltä se sen mielestä maistuu, äiti vastas että "ihan hyvältä ja normaalilta". Mutta mä en maistanut sitä hyvänä. Enkä normaalina.

Onks mun makuhermot jotenkin muuttunu, että nykyään kahvi maistuu jotenkin erilaiselta? :(( En tajua. En haluu menettää kahvia. Kahvi on liian hyvää!! )): Mut nyt se vaan maistuu jotenkin ihan kamalalta.

Tosi outo tilanne.

Kuinka te btw maistatte kahvin? :D