korvihilari27.7.2017 13:42
1/6
Kaapista ulos

Aloin tässä vaan miettiä tällästä, kun katoin ohjelmaa missä norjalaiset nuoret tuli kaapista jollekin läheiselleen. Haluisin kuulla mielipiteitä tai sitte vaan ottaa paskaa niskaan teiltä :D

Mutta siis kun en oikeen ymmärrä miks siitä seksuaalisuudesta pitää tehdä niin vaikee ja iso asia? Tottakai se on iso ja tärkee osa omaa elämää. Mut miks joillain on niin hirvee tarve esimerkiks saaha luokiteltua ittensä johonkin, jos on vaikka vähän "hukassa" sen kanssa mitä on ja mistä tykkää? Mitä väliä sillä on jos ei tiedä tasantarkkaan mistä ite tykkää?

Ja ylipäätään se ajatus että ihminen on "kaapissa" ennen kun ilmottaa koko maailmalle omasta seksuaalisuudestaan. Tiedän että se on edelleen ns. normi ja oletus että ihminen on hetero, mutta tavotehan kuitenki on että se ois mahollisimman tavallista ja normaalia, että monet on jotain muuta kun heteroita, mut jos siitä tehdään hirvee ongelma itelle niin sillonhan se menee päinvastaseen suuntaan.

Eikö siitä voi mainita sitten ku asia tulee puheeks tai joku kysyy tai jos vaikka alkaa seurustelemaan samaa sukupuolta olevan kanssa? Tottakai siitä voi tulla outoo ja kiusallista tai jotenki vaikeeta jos pitää pakottaa ittensä kertoo siitä ihan yhtäkkiä, silleen "hei iskä muuten, olen homo". Koska vaikkei ois mitään sitä vastaan ni miten siihen voi vastata? "Okei kiva"? Sama kun yhtäkkiä kertos jonkun muun yksittäisen ominaisuuden itestään liittymättä mitenkään aiheeseen.

Koska loppujen lopuks monille läheisille sillä ei välttämättä oo mitään väliä, niin ei itteensä kannata stressata sillä et voi ei kun en oo kertonu sille ja sille.