Poistunut demittäjä31.7.2018 12:50
1/11
Jos viimeksi näkemistäni leffoista puhuisin

MIKSIPÄS EI

Dark Blue (2002)
Minulla oli joskus niin pahat Kurt Russel -inhoreaktiot, lähinnä tympeän roolisuorituksensa Stargatessa vuoksi - että kartoin vuosia kaikkea jossa esiintyi. Nyttemmin kuitenkin alkanut tulla kolostani ulos, ja tämä tässä jonka valitsin ihan sattumalta oli itse asiassa tosi hyvä :o Korruptoituneet poliisit on aina ollut kiehtova aihealue, toivoisin että tämäntyylisiä olisi enemmänkin. Myös teemat rasismista poliisin toimissa, ja ihmisten reaktioista niihin olivat toki vuosituhannen vaihteessa osuvia, mutta tänä päivänä varsinkin ajankohtaisia. Miltähän tämä näyttäisi nykypäivän tuotoksena? Kaiken kruunaa oikein osuva kasarityylinen industriaalimusiikki, jota olen viime päivinä kuunnellut taustalla ihan fiilistä tuomassa.
8/10

The Pet (2016)
Psykopaatti ottaa kiinni psykopaatin... ajatuksena teoriassa kiehtova, mutta toteutuksena ei niinkään. Jotenkin jäi fiilis, että käsikirjoittajalla oli nerokkaampi idea pöydällä, kuin lopulta sitten ruudulla asti D: Ensimmäinen akti oli kyllä ihan jees, erityisesti sinne "kiinniottoon" asti, mutta sitten upposi aika lailla yliammuntaan ja ennalta-arvattavuuksiin.
5/10

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)
Bittu mitä ******. En uskonut että saisivat Jurassic Worldia säälittävämmän tekeleen puskettua ulos, mutta bravo. BRAVO.
2/10