mekkomari363.6.2018 10:16
1/1
Jälkiehkäisy, kuukautiset ja raskaus?

Reilu 2kk sitten mulla ja poikaystävällä kävi vahinko kortsun kanssa ja piti turvautua jälkiehkäisyyn. Menkat tuli sen jälkeen sillon ku pitikin, ja harrastettiin seksiä noitten menkkojen viimeisenä päivänä, ja epäonnisesti meillä kävi uus vahinko. Jälkiehkäisyn otin n. 12h tapahtuneesta.
Ehkä 4pv sen jälkeen mulla alkoi epämääräinen vuoto, jota tuli ihan kunnolla päivän ja sit sellasta pientä tiputtelua ehkä päivän pari. Tästä on nyt kuukausi, ja laskeskelin että jos ton epämääräisen vuodon mukaan mennään nii mun menkkojen ois pitänyt alkaa viimeistään perjantaina.
Kaks viikkoa sitten harrastettiin seksiä ilman kondomia (tyhmää mut panetti) mut poikaystävä ei kuitenkaan lauennut mun sisään. Menkkoja ei kuulu, raskaustestejä tehty kolmin kappalein ja kaikki ollut negatiivisia, mut niistähän ei koskaan tiiä.

Osaisko ketään auttaa, onko mun menkat vaan myöhässä vai meinaako ne jäädä pois? Raskaus nyt olis pahin mitä voi mulle käydä, käyn viikon alussa hakemassa vielä yhen testin jos menkkoja ei kuulu.