piraattikana24.10.2016 10:37
1/4
Huomio kissakuiskaajat - mitä mä teen mun vatipään kanssa?

Lähes joka yö parin kuukauden ajan mun 6-vuotias kolli on alkanu herätelemään mua aamyöstä/aamusta raapimalla naamaa ja käsiä. Se tulee siis ihan naaman viereen ja non-stoppina raapii. Sit ku piiloutuu peiton alle niin se alkaa ihan kunnolla hyökkäilemään mun päähän. Ei auta vaikka sen heittäis pois, aina se tulee takasin. Oon niin loppu kun en nykyään saa ikinä nukuttua kunnolla sen takia.

Kyseessä on tosi sosiaalinen kissa, moni on ihmetelly et se on ihan ku koira koska se jatkuvasti seuraa perässä ja sen on saatava olla sylissä tosi paljon. Voiko toi mennä enää huomionkipeyden piikkiin? Ei tollasta oo ennen ollu, mitä nyt harvoin jotain ihan perus jalkoihin hyökkäilyä.

Tylsää sillä ei pitäis olla. Mulla on toinenki saman ikänen kissa kenen kanssa se leikkii, mä leikitän ja ulkoilutan sitä paljon, ja mulla löytyy ihan kunnollisen kokosia kiipeilypuitakin.

En vaan keksi mitä sen kanssa vois tehä? Alan olla niin kypsä ku se ei oikeesti tunnu enää pääsevän tosta tavasta yli. Mulla ei oo yksiössä mitään sellasta huonettakaan mihin sen vois kylmästi lukita yöks.