jigyeny16.5.2017 21:51
1/1
Hiusongelmia

Pliis ihmiset, kertokaa teidän kauhutarinoita hiusten värjäämisestä/värinpoistosta/leikkauksista, IHAN mistä tahansa hiuksiin liittyvästä. Tartteen sitä.

Halusin pastellinlilan tukan. Alkutilanne oli tämä; 4-6 vuotta punainen tukka, välillä ollut tumman lila, ruskeakin oli yhdessä vaiheessa. Noh, maanantaina mentiin kauppaan, ostettiin värinpoisto (palette tais olla) ja laitettiin päähän, tuloksena oli sellainen lämmin karamelli, todella nätti joo, mutta ei blondi.
Tänään läntättiin biozell värinpoisto päähän, vaaleni ehkä asteen jos sitäkään. Mentiin sitten kauppaan ostettiin kolmas, kalliimpi ja tujumpi aine (olikohan schwartzkop?) ja laitettin se päähän, piti vaalentaa ainekin 8astetta. Noh, pää on päältä, -missä oli jonkinverran juurikasvua- aika blondi, lopputukka vaaleni kyllä runsaasti, mutta on sellainen mansikkablondi(?).

Kaikki tuo 24h sisällä. Tukka on siis vaalentunut ihan kiitettävästi päältä, mutta latvat on tota mansikkablondia(itken). Huomenna laitan öljyä päähän ja katson auttaako se, sisko suihki vielä vaalentavaa suihketta ja se hieman ehkä auttokin. Ja joo, tukka on ihan ripauksen kuiva, mutta muutoin erinomaisessa kunnossa, ei yhtään sellainen hamppunen tmv. Multa kerran yritettiin omaan tukkaan tehdä blondia raitaa keltaiselle raidalle pohjaksi, eikä oma tukka silloin vaalentunut paljoa, vaikka oli kampaamomössöt siinä.

Alan olemaan epätoivonen. Ja joo, tiedetään, punainen on vaikea poistaa, blondiksi ei yössä päästä ja pffft. Mutta kun mä haluan mun ihanan ponitukan T^T


Joten kertokaa teidän kauhukokemuksia lohdutukseksi, pliiiiis >__<♥