Nokkamukiii26.4.2018 14:23
1/6
hän halusi tulla hakatuksi

Siis n. vuosi sitten yks tyyppi tuli juttelemaan mulle facebookissa. Tää jäbä pukeutu pienten tyttöjen sellasiin prinsessamekkoihin, laitto huulipunaa ja otti itsestään kuvia. Sit se lähetti ne mulle ja pyysi mun mielipidettä niihin kuviin. Se lähetti kerran viikossa kauhen kasan sellasia kuvia, ja välillä myös takapuolestaan tai pelkistä mekoista.

Kuukausi sen jälkeen kun alettiin keskustelemaan, se kerto mulle todella erikoisen jutun. Se kerto, että yks 11-vuotias tyttö oli lyönyt sitä monta kertaa ja kuinka hyvältä se oli tuntunut. Se sano, että kun joku tyttö pahoinpitelee sitä, niin se tuntee olonsa tosi hauraaksi ja tyttömäiseksi, koska se on silloin heikompi ku tytöt.

No sit yhessä vaiheessa hän esitti mulle erikoisen pyynnön... Se pyys mua hakkaamaan sen. Et nähtäis jossai ja se saapuis prinsessamekko päällään paikalle ja mä löisin sitä. "Ois kiva, jos hakkaisit mut verille" se viel lisäs lopuks. No en tietenkään suostunut, koska niinkun mitä vittua :D Pahoittelin sitten siinä ja kieltäydyin kohteliaasti.

Myöhemmin se tuli puhumaan mulle. Sil oli tosi huono olla ja yritin tukea sitä. Se valitteli sitä, että kuinka haluais olla nainen. Lohdutin sitä ja laitoin pari linkkiä transsukupuolisuuteen liittyviin dokumentteihin. Se kiitti eikä puhuttu sen jälkeen enää, tuli pitkä tauko siis.

Nyt tossa tunti sitten piiitkän tauon jälkeen se tuli taas pyytää mult et hakkaisin sen. Kieltäydyin taas ja sanoin, että hänen pitäs hankkia apua.

Mut oikeesti mitä helvettiä :D Haluisin auttaa sitä, mut en ees tunne sitä ja se tuntuu ahdistavalta ihmiseltä... ehkä hieman myös jälkeenjääneeltä (ei sen takia, että hänel on sukupuoli-identiteettikriisi).

Miks tollasille ihmisille ei hankita hoitoa? Ei tarvis yksin kärsiä omassa kehossaan tollasten ongelmien kanssa.

Emt tulin vaan kertomaan asiasta.