littlereindeer5.5.2018 7:22
1/4
Haluisin vaan sellasen ystävän joka tukis mua alkoholista vierottumisessa

Ehkä pari kaveria on ollu silleen "juot liikaa ja oon huolissaan susta" mutta eipä ne muutenkaan vastaa jos laitan viestiä jostain ongelmasta (mitä en tee usein, omia ongelmiaan koskeviin viesteihin kyllä vastaavat). En mäkään jaksa loputtomasti tuhota terveyttäni (elämääni en niinkään koska ei tää ole vaikuttanut mun opiskelumenestykseen tai muutenkaan mihinkään muita koskeviin asioihin), mutta tuntuu ihan mahdottomalta se ajatus että onnistuisin edes sen parin kuukauden tauon pitämään ilman minkäänlaista tukea.

Ei siis ole täysin pakonomaista vielä, että haluaisin nyt vaan lopettaa lievän alkoholismin että voisin päästä siihen normaaliin "silloin tällöin viihdekäyttöön" ettei tarvis laittaa korkkia kiinni koko loppuelämäksi, koska sille ei vielä ole aihetta.

Ei kuitenkaan ainakaan helpota tilannetta, että tajuaa että kun niiden parin kuukauden aikana tarvisi oikeesti paljon tukea, niin on tasan nolla ihmistä kuka ehtii vastata mun viesteihin. Ja tuon ymmärtäminen saa vaan haluamaan juomaan taas lisää.

Sori ei tällä foorumilla nyt varmaan ole ketään kellä on kokemusta vastaavatta, mutta vituttaa ja piti avautua.