perunamuumi10.3.2018 11:07
1/7
(ex)-paras kaveri on valehdellu mulle koko ajan

tässä on siis tosi tiivistetysti, toivon et joku jaksaa lukee ja vastaa. oon tuntenu kyseisen hlön n.7kk, tavattiin kun mentiin samalle luokalle. oon siis huomannu, että tää kaveri, sanotaan vaikka anni, on valehdellu mulle kaikesta. esim. todistus, kokeiden arvosanat, riidat, epä-aidot juorut, ja se viel että se sano et musta on puhuttu et oon ruma, rumat vaatteet ja oon hullu ja tyhmä eikä kukaan tajuu et miten oon päässy yläasteelle. kysyin ns. luotettavalta lähteeltä, eikä mikään noista oo ollu totta, eli anni keksi ne kaikki ite. ja eilen viel juttelin "luotettavan lähteen" kanssa, ja kerroin sille kaikki valheet mitä anni oli sanonu mulle, ja se kerto asiat niiku ne oikeesti oli. ja voin sanoo et anni on suoraan sanottuna melkein narsistin olonen. esim. oltiin hoitamassa mun toisen kaverin kanssa sen pahaa haavaa vessassa, ja anni tulee sinne sillee "hyi että mä näytän hirveeltä." *ei vastausta* "aha no teijänki mielest mä oon hirvee. no kiitti vaa" ja sit se ku meidän vanhemmat oli keskustellu, ja annin äiti oli kertonu että "annilla ei oo ollu koko ala-asteen aikana kavereita, kiva kun se nyt on niitä" mulle taas anni leveilee kun se oli ala-asteella niitten luokan pomo ja kaikki halus olla sen kavereita, ja viel on sillee "ai että mä en jaksa odottaa perjantaita, silloin mun parhaat kaverit tulee meille" se myös sanoo siit että se on niin rikas että se pystyis täyttämään sen koko talon sen rahoilla. ja anni tietää, että mun isä polttaa ja juo, ja tietää että en tykkää siitä. anni mainitsee usein ihan randomisti "oi että mä oon ilonen et mun isä ei juo tai polta" sit semmonen 'vituttaako' ilme siihen päälle. olin siis just näitten takii alkanu etääntymään annista, ja se pani sen merkille. sitten toissapäivänä tuli sanomaan "*mun nimi* mikä sul on ku oot noin outo" ja en eka halunnu kertoo sille et oon huomannu sen valehtelun, mut sit sanoin ja se meni suunnilleen näin:
a=anni m=mä

a: *minä* mikä sul on ku oot noin outo oot alkanu etääntyy must
m: no sanon koht
a: ei ku nyt sanot
m: ok, no suoraan sanottuna oon huomannu et oot valehdellu mulle (sit kerron kaikki mist se on valehdellu)
a: no oothan säki valehdellu mulle, esim sanoit et sul ei oo aikaa olla ku menit vaa kotii
m:mitä vittua mä en oo valehdellu sulle IKINÄ. ja se ku menin kotii oli silloi ku meijän kissanpennut oli tosi kipeitä ja niitä piti ruokkia niin paljo ku mahdollista. ja toi on nyt ihan paska tekosyy sille et oon 'valehdellu sulle'
a: no must se ei oo kivaa et sun vitun kissat on tärkeempii ku mä
m: en sanonu niin. mä ainaki ite oon semmonen ihminen et jos mulle valehtelee nii mä en voi luottaa siihen ihmiseen...."
tässä kohtaa anni lähti paiskoen ovia. lähdin juosten perään, että saisin puhua loppuun.
m: en tiiä susta, mut ku tulin tälle luokalle nii tarvitsin uusia kavereita, jotka ei hylkää mua ja on rehellisiä. te (anni ja meidän jengin toinen tyyppi) vaikutitte just semmosilta, ja olittekin. sit mä aloin huomaamaan et oot valehdellu mulle. kaikesta. voit kuvitella et milt se tuntuu, ku ihminen johon luotit, on valehdellu sulle koko aja.
a: no ei sit olla kavereita. haista vittu
m:jaha
anni ei siis ikinä edes väittänyt että ei olisi valehdellu, mutta yritti puolustella et "no en mä halunnu sanoo sitä mun kokeen arvosanaa siin, kaikki ois kuitenki ollu sillee 'hähähä anni sai vaan 8+ siks sanoin et sain 10' ja kyseisessä tilanteessa oltiin siis yksin koko käytävällä. ja se että kun sanoi että anni on valehdellu, se meni ihan punaseks ja alko hikoilemaan, ja katto mua muutenkin ihan oudolla ilmeellä, niikun huolestuneen ja 'fuck you bitch' -ilmeiden sekotuksella. tää meidän jengin toinen tyyppi, sanotaan emma, on mennyt pyytämään anteeks, ja anni on nyt taas sen kanssa, en sit tiiä kuinka kauan. emma ei siis oo tajunnu että anni on tommonen valehtelija. päätin, että en haluis antaa sille anteeks, koska a) tunnen annin, se odottaa että me (tai nyt enään mä) tullaan itkemään 'yhy yhy anni oltiin ilkeitä anna anteeks', samalla tavalla ku tultiin viime riidassa b) mitä sanoisin, "joo sori anni et en tykänny siit et sä oot valehdellu mulle ja haukkunu epäsuorasti" c) en haluu olla enää paskanpuhujan kanssa. mut nyt kysyn teiltä: mitä mun pitäs tehä? ite olisin tehny noin niiku sanoin, ja puhumistilanteissa (esim koulussa) käyttäydyn sitä kohtaan niiku se mua kohtaan. helpp