vaippapää21.5.2017 21:08
1/27
En oo koskaan ymmärtänyt "muu sukupuoli"

Joo eli ennenkun kukaan vetää saharaa haaroväliinsä, niin vois mielummin kertoo mulle ja perustella mitä itse en hahmota...

Itse näen tilanteen hyvinkin yksinkertaisesti; on vain nainen (vagina yms.), mies (penis yms) ja sit tää joka syntyy molemmilla sukuelimillä. Useimmiten tai lähes aina häneltä kuitenkin leikataan ne toiset pois, joten hänestä tulee joko mies tai nainen.
Fyysisesti ei vaan yksinkertaisesti ole muita mahdollisuuksia. Lukuunottamatta jos ei ole kumpiakaan jostain viasta johtuen, en tosin tiedä onko mahdollista mutta niin...
Joten en siis vaan ymmärrä mikä siinä on niin vaikeaa "määritellä itseään joko naiseksi tai mieheksi".
Ymmärrän myös senkin että kokee olevansa toista sukupuolta, esim nainen kokee henkisesti olevansa mies, mutta sä olet nainen niin kauan kuin sun sukupuolielimet ja muu varustus on naisen. Sä olet fyysisesti nainen, et mies.

Enkä tajua minkä takia jonkun naisen joka kokee olevansa vain päänsä sisässä mies, pitäis saada oikeus mennä esim. miesten pukuhuoneeseen tai kertoa lääkärille olevansa mies.
Miksi sen pitää olla niin vaikeaa?

Mulla ei ole mitään vastaan transukupuolisia ihmisiä, sillä jokainen kokee oman sukupuolisuutensa itse. Mutta niin kauan kuin sun kehosi ei vastaa sitä mitä päässäs koet olevas, niin sä et oo sitä.
Kohtuutonta olis just toikin et menee lääkäriin ja suorastaan valehtelee olevansa toista sukupuolta (nainen -> mies), koska lääkärihän vaan yrittää parantaa sulla olevat vaivat ja ongelmat. Ja jos ne sattuu liittymään just esim kohtuun niin eihän se palvele ketään että väität olevasi mies, koska yllätysyllätys miehillä ei ole kohtua.