Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

DatBitch5.3.2018 16:57
1/1
En jaksa enää

Mitä teen?! Tuntuu vaan etten jaksa D: Haluun muuttua, en haluu olla enää surullinen ja itkee joka päivä! Mun kaverit vittuilee mulle ja tuntuu et ne lähimmätki kohta lähtee, ja jään yksin. Tuntuu et kaikki vihaa mua. Ainoo ihminen johon olisin uskonut turvautuvani olisi ollut mun oma isä, mut tuntuu et sitäkään ei kiinnosta mikään muu kun mun kouluarvosanat. En oo moneen vuoteen kuullut kenenkään kysyvän multa onko kaikki hyvin, mitä kuuluu, miten meni päivä yms. Mulle ei oo koskaan sanottu että oon tärkeä tai mua rakastetaan.. Kotona sanotaan vaan ”et enkö Mä välitä mistään” ja ”miks en tee jotain muutakin kun vaan makaa sängyssä. Mee tapaamaan kavereitasi!” En jaksa välittää, en jaksa olla täällä, haluan pois! Jos olisit kiinnostunut mun elämästä, jos kysyisit edes joskus miten päivä on mennyt, tietäisit miksi olen aina nukkumassa D:

Koulussa pärjään tekohymyllä ja tekonaurulla. Kotona en enää vaan jaksa. Nää pari vuotta on ollut niin sumuisia ja tuntuu et pahenee entisestään.

Yhtenä päivänä päätin mennä puhumaan kuraattorille, joten päätin tervehtiä häntä ruokalassa. Katso mua sen jälkeen vihasesti. Oonko mä niin hirveä että ei edes saa moikata :s Tunnen keskellä porukkaakin itseni yksinäiseksi. Paniikkihäiriöt vaan lisääntyy entisestään ;_;