an0nyymi24.7.2017 9:50
1/4
en halua herätä

tähän pohjustan että olen todella huonovointinen, kärsin vaikeasta masennuksesta jonka kanssa selviämistä vaikeuttaa asperger-oireet ja adhd. mulla ei ole kavereita mun kotikaupungissa ja makaan lähinnä kotona koska en jaksa tehdä mitään. toisinaan paha olo tulee ulos vihana, joka tarkoittaa sitä että haluan olla ihan yksin ja yritän hoitaa kaikki sosiaaliset tilanteet kotona nopeasti.
vanhemmat on olleet mukana mun hoitokokouksissa (olen alaikäinen) ja tietää tän tilanteen. oon yrittänyt selittää mutta etenkään iskä ei mieleltään terveenä ymmärrä yhtään ja vähättelee, nauraa.

olin menossa tällä viikolla tyttöystävän luo toiseen kaupunkiin.
mulla ei itelläni vielä ole rahaa koska palkka tulee vasta myöhemmin alkusyksystä, mutta vanhemmat on maksaneet nää reissut tähän asti. tällä kertaa mulle sanottiin että ei makseta, käyttäydyn kuulemma niin huonosti että nyt en saa mitään ylimääräistä. olin että ok, mitähän tässä sitten. oltiin molemmat aika huonona mutta keksittiin että se maksaa mun onnibussin ja mä maksan myöhemmin takaisin kun saan palkan.
vähän ajan päästä puhuin iskän kanssa ja iskä sanoi että en saa mennä sinne, että nyt se kieltää menemästä ja että ne äitin kanssa yhdessä mietti että tämä on nyt hyvä ratkaisu.
saan kuulemma tuntea nahoissani. (minkä, en jaksa pestä kattilaa ajoissa ja äksyilen jos mulle sanotaan absurdeja asioita riitatilanteissa?)

tää tuli siis eilen ja nyt mä en tiedä mitä teen koska mulla on muutenkin ihan vitun vähän syitä elää ja tosi huonosti meni jo ilman tätä. mä meinaan hajota kun mietin seuraaia tunteja mitkä mun pitäis olla elossa ja hereillä ja mulla ei oo nyt mitään odotettavaa. tyttöystävällä on sama tilanne, me ei kumpikaan nyt tiedetä miten jaksetaan elää mutta saanpahan tuntea nahoissani :)