CHOCOLA1.5.2017 22:18
1/7
ei helvetti, ei oo todellista

menin yhelle sivustolle ja siis siel on jotai jätkii valittamassa keskenää kuinka ovat "incel" ja niillä on oma ryhmä siinä ja ne näkemykset asioista on niin metsässä et voi jumalauta. Just tällästä yleistämistä et jokanen nainen haluaa vaan sitä, tätä ja tota eikä kelpaa neitsyet jne.

Siis saan syövän pelkästä ton lukemisesta ja tekis mieli hakata niitä päähän ja iskostaa niiden aivoihin et vähän tajuais miten asia oikeesti on.. En vaan ymmärrä miten ei voi tajuta että ite pitää ottaa vastuu omasta elämästä eikä syyttää koko muuta maailmaa ja yleistää kaikkea yms. mitä nyt paskaa ne siellä jauhaa. Ja jos joku yrittää auttaa ni heti haukkuvat vaan itteään lisää.

Ja sit siel on ykski mun mielestä aika helvetin hyvännäkönen ni koko ajan valittaa miten on "incel" ja haukkuu itteään jne. siis en kestä miten ihmiset voi olla näin hukassa???? Samaan aikaan mua niinku säälittää ja sit jotenki ärsyttää ku miten ei voida tajuta et ihmiset on erilaisia eikä kaikki halua samoja asioita ja et ne vois tehä jotain itelleen ni homma paranis.. mut toi on niinku tommosta et istutaan mielummin suossa vaikka ei ois pakko. Ja joo en voi tietää mitä ne on kokenu mut oikeesti ei kukaan voi ajatella noin, en vaan ymmärrä miten jotku voi olla noin sokeita ja uskoa tommosia yleistyksiä mitkä ei pidä paikkaansa?

En tiiä miks mua vihastuttaa tää asia näin paljon :D mut jotenki en vaan ymmärrä..