Gilmeroiva29.4.2017 21:23
1/6
Ei helkkari auttakaa!

En ikinä uskonu et pitäis pyytää tämmöses asias apua, mutta toivon et osaatte auttaa kunnolla neuvoja, koska oon aika paniikissa.
Tää tapahtu siis eilen perjantaina, meillä oli viimesenä liikuntaa vähä kauempana koulusta lukiossa (oon 17v poika) ja pelattiin säbää. Meiän ryhmäs on joku ehk 20 poikaa.
Eilen tunnin jälkeen normisti suunnillee kaikki lähti kotia (oli viimene tunti) ja osa lähti suihkuihin, ja ne täytty ja jäin sit räplää vähä puhelinta pukkareihi. Siel oli sit 2 tyyppii mun lisäks, muutetaan nimet vaik niin et Veeti ja Eelis.
No Veeti puki vielä ja Eelis vaa istu tekemättä mitään sen kamoje vieres ja sil oli viel kamat yllänsä ja ihmettelin miksei se tee mitään, ja vilkasin niin se kyyläs mua ihan hirveen creepysti ja sit välttelin katsekontaktia D: sanoinki sit puhelimel täst kaverille et rupes ahistaa toi yks.
No sielt suihkuist sit tuli poikalauma porukal ulos ja aattelin et meen nyt sit kans suihkuun ja otin mun kamat sinne ku siin suihkuje vieres on kans paikka mihnä voi ittensä pyyhkimisen jälkee pukea ja riisuin ja Veetiki rupes riisuu, mut Eelis jäi siihe jotaki säätää.
Menin suihkuihin ja kuulin hetken et Veeti ja Eelis jotaki puhu mut en kuullu kunnol mitä ku olin peseytyys, ja pian Veetikin tulee sin ja ne oli siis semmosii koppisuihkuja mut siin vaatteenvaihtopenkkie vieres on yks semmone erilline suihku mitä kukaa harvoi käyttää.
Menin niitte penkkie luo mihi voi jättää vaatteensa ja näin et Veetiki toi sen kamat siihe, laitoin boxerit ja paidan ja rupesin sit puhuu yhen kaverin kaa ku sil oli parisuhdeongelmii nii puhuin senkaa sit siin hetken siin, en voinu olla sillai ''en ny ehi ku puen''.
Sit Veetiki tulee peseytymäst ja rupee pukemaan, ja pian rupeen laittaa mun kamoja mun urheilukassiin, sit koin pienimuotosen shokkitilan ku horjahdin vähän, ja sit tajusin et ku Veeti oli pukenu nii se päätti jostai ihmeen syystä lyödä sen säbämailalla mua kaulaan, huusin sit siin täysii et mitä vittuu sä teet.
Sit se vaa sano jotai mut en kuullu mitä ja tartuin siihe sen säbämailaan et saisin sen pois mut se kaato mut, sitte tartuin siihe erillisee suihkuun mikä on siin penkkie vieres ja sain sillä lyötyä sitä poskeen ja sit juoksin nopeesti ottaa mun sen urheilukassin ja juoksin pukkariin, sit Eelis tuli heti siit pukkareitte ovest (se oli ehtiny lähtee pukkareist mut se kuuli mitä oli tapahtumas) ja se kysy et mitä me oikee riehutaan, sanoin sil et Veeti on hullu ja Veetiki tuli sit siihe (sil oli poski iha punanen) ja sano et se vaan pelleilee, mut ei todellakaan ollu pelleilyy se sen ilme ja kaikki D: Sit Veeti lähti ja sanoin Eelikselle et pitää kertoo opettajalle mut se vaa sano et se ei nähny tilannetta nii ei haluu sekaantuu.. :/
Mitä vittua teen, must tuntuu et kukaan ei usko mua jos kerron. Se Veeti muutenki on semmone hissukka normaalisti jonka takii järkytyinki tost tosi paljo ja kädet vähä täriseeki nytki ku kirjotan D: Pitäskö mun jättäytyy pois kurssilt tai vaihtaa ryhmää vaik?