DemiUutiset30.6.2017 12:55
1/4
Demi-Uutiset nro. 26

Demi-Uutiset on nettilehti, joka uutisoi demin tapahtumista ja kertoo kuumimmat juorut demuista. Uusimmat uutiset ilmestyy aina perjantaisin.
Jos haluat "tilata" uutiset helposti, niin paina DemiUutiset kiinnostavaksi tyypiksi ja saat uutiset ilmoituksiisi joka perjantai.

Demi-Uutiset nro. 25:
https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/demi-uutiset-nro-25

Demi-uutisten palautelaatikko:
http://ask.fm/DemiUutiset
--------------------------------

SUURI KESÄMIITTI 2017

Skeletorin järjestämää kesämiittiä vietetään tänään. Miittiä vietetään Helsingin Hakasalmen puistossa. Kokoontuminen tapahtuu klo 16.00 Elielinaukion postitalon portailla. Osallistujia ovat mm. aawiss ja sNäGY, muutamat demut epäröivät paikalle saapumista. Suuri Kesämiitti on järjestetty vuodesta 2001 alkaen, Skeletor on järjestänyt kyseistä miittiä vuodesta 2012 alkaen. Nykyään miitit eivät taida olla niin suuressa suosiossa kuin ennen, mutta ehkäpä demut vielä joskus innostuvat taas miiteistä.
https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/suuri-kesamiitti-2017-vol2

DEMUJEN LISÄÄNTYVÄ KÄNNIDEMITYS

Demut ovat kännidemittäneet tällä viikolla yllättävän paljon, sen on voinut huomata lukuisista kännikeskusteluista. Nipznapz ja bundysdick ovat tehneet kännikeskusteluja muutaman illan ja yön aikana. bundysdick mm. kertoi mielipiteitään muista ja nipznapzia kadutti koska hän oli avautunut asioista, joista ei olisi pitänyt puhua. Ehkäpä demujen kannattaisi vähentää kännidemittämistä ja lisätä selvinpäin keskustelujen tekemistä.
https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/huma-la-mielipide-sunusta
https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/vitun-alkoholi

DEMI-UUTISTEN LOPPU

Demi-Uutiset haluaa kiittää kaikkia lukijoita. Demi-Uutisia on ollut hauska tehdä, mutta nyt tauko on paikallaan. Tämä siis ei välttämättä ole loppu, mutta paluusta ei ole vielä tietoa. Demi-Uutiset keräsi huimat 74 tilaajaa ja kirjoitti 26 uutisnumeroa, kilpailua ja galluppeja unohtamatta. On ollut mukavaa saada kommentteja, vaikkakin joukossa on ollut myös niitä hieman ikäviäkin kommentteja. Käykää vastaamassa DemiUutisten kyselyyn, jossa otetaan selvää haluavatko demut Demi-Uutisten jatkuvan. Jatkakaa ahkeraa demittämistä ja tavataan uutisten parissa myöhemmin. :)

--------------------------------
Tämän hetkiset demuparit:
hintsu ja nipznapz
Ciel_ ja Original_Sipuli
Hullu_Stalkkeri ja Verna
MURSUPERUNA ja Makkachin
Johansku92, Vinyyli, putro, Lasse ja kebabrulla
Blackmoonrising ja kasuaalipoolo
Vaninjalatte ja FifiD
Undeadbabe ja kebabrulla
Tietsikkan3r0 ja Royyy
Gepardikinonkissa ja bearybear
--------------------------------
Päivän onnenhoroskooppi ja ennustus:
Härkä, vahva luonteesi kaipaa lepoa ja lomaa, älä siis yritä kantaa toisten kuormia ja huolia mukanasi.