DemiUutiset12.5.2017 12:58
1/4
Demi-Uutiset nro. 19

Demi-Uutiset on nettilehti, joka uutisoi Demin tapahtumista ja kertoo kuumimmat juorut demuista. Uusimmat uutiset ilmestyy aina perjantaisin.
Jos haluat "tilata" uutiset helposti, niin paina DemiUutiset kiinnostavaksi tyypiksi ja saat uutiset ilmoituksiisi joka perjantai.

Demi-Uutiset nro. 18:
https://www.demi.fi/keskustelut/ajankohtaista/demi-uutiset-nro-18

Demi-uutisten palautelaatikko:
http://ask.fm/DemiUutiset
-----------------------------------
DEMIMIITTI TULOSSA

Skeletor ilmoitti, että suuri demujen kesämiitti on tulossa 30.6. Helsingissä. Alunperin päivämääräksi oli sovittu 1.7. mutta demut huomattivat Helsinki Priden olevan silloin, jonne monet demut menevät. Miittiin saa tulla kuka vain demu.
https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/suuri-kesamiitti-2017

DEMUT ON EUROVIISUTUNNELMISSA

Johansku92 on ottanut vastuulleen Demin virallisen Euroviisukatsomon huolehtimisen. Demut voivat kommentoida Euroviisujen tapahtumia keskusteluun vapaasti. Lauantaina 13.5. on Euroviisujen finaali ja Demi-Uutiset kutsuvat kaikki demut katsomaan Euroviisuja!
https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/demin-virallinen-euroviisukatsomo-viwaavu-0
https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/demin-virallinen-euroviisukatsomo-vol-2-viwaavu

DEMISSÄ ON DRAAMAA

Demiin ilmestyi pitkästä aikaa draamaa, kun demittäjä Täytekakkuinen teki keskustelun, jossa hän kertoi riidelleensä koulun keittäjien kanssa. Täytekakkuinen oli käyttäytynyt demujen mielestä epäkohteliaasti keittäjiä kohtaan, kun taas täytekakkuisen mielestä keittäjät olivat käyttäytyneet häntä kohtaan röyhkeästi. Täytekakkuinen teki keskustelustaan toisen keskustelun ja demujen mielestä se oli huomionhakua.
[Ensimmäinen keskustelu on poistettu]
https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/riitelin-keittajien-kanssa-vol-2
-----------------------------------
Demi-Uutiset haastatteli Lassea ja näin hän vastasi kymmeneen kysymykseen:

1. Kauanko olet demittänyt?
"Aloitin epäaktiivisena demuna about silloin, kun kuulin että goSu muuttuu maksulliseksi. Joskus 2015 puolivälissä siis, jos en ihan väärin muista. Aktiiviseksi rupesin kai silloin kun tää goSu muutos tapahtui"

2. Mikä oli ensimmäinen keskustelusi?
"En ihan tarkalleen muista. Mut tosiaan goSuaikoina oli tapana spämmiä foorumi täyteen, ja jatkoin sitä Demissäkin, josta mulle tultiin valittamaan. Eka keskustelu jonka itseltäni muistan oli otsikoltaan joku "ai tänne ei saa spämmiä" tmv. Tosiaan nykyään spämmin sit entisenkin edestä"

3. Keitä demuja tunnet Demin ulkopuolelta?
"nikkelsin ainakin, hän tosin teki tunnuksen Demiin vaan mun takia, eikä oo kai sen jälkeen siellä käynyt. Meillä on myös whatsappissa Demistä lähtöisin oleva "emme voi hyvin" -niminen ryhmä, jossa on pari jotka asuu samalla paikkakunnalla, mutta joita en oo tavannut (vielä!) Haaveissa ois pitää joku miitti heidän kanssa. Ja yhden demun kanssa miittasin kerran kans jokunen hetki sit! Semmonen kun kiamaria_x"

4. Olet kertonut Demiin suhteitasi ja tapaamisiasi. Mitä miesrintamallesi nyt kuuluu?
"Ei oikein mitään. Kahden edellisen takia mulle on tullut niin paljon monenlaisia ongelmia, että en osaa tällä hetkellä kuvitella itselleni minkäänlaista suhdetta. Ihastuksia kyllä on ollut ja on tälläkin hetkellä, mutta sille tasolle ne melko varmasti jääkin."

5.Monta nimimerkkiä sinulla on Demissä?
"Saattaa olla, että mulla on Lassen lisäksi yksi, mutta en vaan muista. En oo varma, mutta tälläinen kutina mulla on persuksissa. Eli periaatteessa vaan yksi"

6. ketkä on lempidemujasi?
"Oon lähes varma et unohdan jonkun, pahoittelut etukäteen sille jollekin jonka unohdan. Mutta mutta, Hallavatuuli, MinttuuW, Varjokani, RUUSUKOTKA, Verna, akbar, john lennon, kebebrulla, nikkels ja putro on ainakin lempidemuja. Myös Royyy on parin sähköpostin perusteella oikein mainio! Skeletorille ja Kirkon_Teemulle pitää kans heittää kunnianmaininnat. Aa joo ja intoxicaded on myös kiva!"

7. Onko sinulla demi-ihastuksia? Jos on, niin kuka/ketkä?
"Sos?? Mut okei, myönnetään. Toivottavasti kukaan heistä ei päädy lukemaan tätä. Olin joskus demi-ihastunut vernaan ja kebabrullaan mutta luovutin. putro voisi olla tämänhetkinen uhri. Skeletorille on aina paikka mun sydämessä myös"

8. Onko sinulla jotain erityistä sanottavaa demuille?
"Kuuluisko tähän heittää semmonen missien maailmanparannus-puhe? No mut hei, jatkakaa samaan malliin. Tai ehkä vähän aktiivisemmin Demin "ryhmähenkeä" on haukuttu semisti, mutta vaikkei se täydellinen olekaan niin mun mielestä yllättävän hyvä"

9. Mitä muuttaisit Demistä, jos se olisi mahdollista?
"Ulkoasun vois vaihtaa ja korjaisin bugit sun muut. En itse oo niitä kyl huomannut paljon, jos ei lasketa tota viimekertaista keskustelujen jumittamista. Ja ehkä bannaisin yhden demun vähän pidemmäksi aikaa"

10. Mitä mieltä olet Demi-Uutisista?
"Oon lukenut joka viikko siitä lähtien kun huomasin Demi-Uutisten olemassaolon. Ihan loistava keksintö! Uutisia vois olla yhdessä "jaksossa" muutama enemmän"
-----------------------------------
Tämän hetkiset demuparit:
hintsu ja nipznapz
Ciel_ ja Original_Sipuli
Hullu_Stalkkeri ja Verna
MURSUPERUNA ja Makkachin
Johansku92, Vinyyli, putro ja Lasse
Maleficus ja Nahkaruoska
Blackmoonrising ja kasuaalipoolo
Vaninjalatte ja FifiD
Undeadbabe ja kebabrulla
Royyyy ja Royyy
-----------------------------------
Päivän onnenhoroskooppi: Kauris
-----------------------------------
Osallistu kilpailuun ja piirrä Demi-Uutisille logo!
https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/kilpailu-piirra-demi-uutisille-logo