DemiUutiset21.4.2017 14:11
1/13
Demi-Uutiset nro. 16

Demi-Uutiset on nettilehti, joka uutisoi demin tapahtumista ja kertoo kuumimmat juorut demuista. Uusimmat uutiset ilmestyy aina perjantaisin.
Jos haluat "tilata" uutiset helposti, niin paina DemiUutiset kiinnostavaksi tyypiksi ja saat uutiset ilmoituksiisi joka perjantai.

Demi-Uutiset nro. 15:
 http://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/demi-uutiset-nro-15

Demi-uutisten palautelaatikko:
http://ask.fm/DemiUutiset
-----------------------------------
DEMU JOUTUI VÄKIVALTATILANTEESEEN

Demittäjä mjass joutui metrossa keskelle väkivaltaista tilannetta, jossa huumeissa ollut mies hyökkäsi ihmisten kimppuun. Mjass ei kuitenkaan ollut yksi pääuhreista, vaan sai yhden osuman mieheltä. Hyökkäyksen uhri pääsi lopulta mieheeltä pakoon.  Muut demut olivat kauhistuneita mjassin tilanteesta, mutta Sarakissan mielestä tilanne oli aika normaali ja arkipäiväinen.
 http://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/eiliset-tapahtumat-metrossa-sai-mut-tajuu-ettei-maailma-oo-turvallinen#.WPoKYnTjHqA

AIKOVATKO ROYYYY JA AAWISS TAVATA?

Demittäjä aawiss haluaisi kovasti tavata Royyyyn, mutta Royyyyta pelottaa bustautuminen liikaa. Demut epäilevät aawikssen olevan ihastunut Royyyyhin mutta ongelmana on Royyyyhin homous, koska aawiss on nainen. Muiden demujen mielestä keskustelua on kiusallista ja hauskaa seurata. Celebb kuvailee keskustelua uudeksi gorshkov / Skeletor paskamyrskyksi. Kerro kommentteihin pitäisikö sinun mielestäsi Royyyyn ja aawiksen tavata!
 http://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/royyyy-uskallammeko-nahda-toisiamme#.WPoMVXTjHqA

DEMISSÄ ON LIIKAA TUBEA

Demittäjien mielestä Demissä on liikaa tubettajien juttuja. Demut kertovat olevansa kyllästyneitä ja ärtyneitä tubettajien juttuihin ja tube-sanaan. Demittäjää Dasomia häiritsee myös Demin kirkkojutut. Dasom toivoisi Demin keskittyvän enemmän 15-25-vuotiaita koskettavia asioita, kuten opiskelua. Snooki5:n mielestä sanan "tubettaminen" tilalla voisi käyttää vloggausta.
 http://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/saatana-onko-taa-demi-vai-youtube#.WPoRdXTjHqA
 http://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/demin-etusivu-taynna-tubea-ja-taalla-pyorii-vielaki-toi-kirkko#.WPoP2XTjHqA
-----------------------------------
Tämän hetkiset demuparit:
hintsu ja nipznapz
Ciel_ ja Original_Sipuli
Hullu_Stalkkeri ja Verna
MURSUPERUNA ja Makkachin
Johansku92, Vinyyli, putro, Lasse ja kebabrulla
Maleficus ja Nahkaruoska
Blackmoonrising ja kasuaalipoolo
Vaninjalatte ja FifiD
-----------------------------------
Päivän onnenhoroskooppi: Oinas