akbar9.6.2017 13:40
1/4
aww

taustatiedot: olin 2kk saikulla koska henkinen vointi romahti, tunsin itteni luuseriks ja tunsin etten enää ees haluu mennä takas kouluun, ku olin niin kauan poissa ja erossa kaikista. sit vointi parani tos pari viikkoo sitte, ja kävin heti juttelemas opolle, ja sain luvan tehä viel nopeesti täs kevään lopussa/kesän alussa itsenäisen psykan kurssin ja sit kaks saksan kurssii kesän aikana. saatan jopa ehtii käydä lukion kolmeen vuoteen (t: opo) vaik mul on täl hetkel kasassa vast 17 kurssia.

NOH sit tänään kävin tekee sen psykan kokeen koululla ja se meni ihan sairaan hyvin, luulin etten osaa mitään mut vastasinki kaikkiin kysymyksiin tyyliin kunnon esseevastauksilla :D

sit olin lähössä koululta, mut käytäväl tuli vastaan mun saksan opettaja. se oli heti ihan hirveen ilonen ku se näki mut ja tuli kyselee et miten mul on menny. sit se sano et oon tosi ahkera ja pääsen mun asenteella tosi pitkälle elämässä ;-; ja että syksyl sit alotan taas saksan muiden tahdissa eikä mikään oo loppunu tohon mun sairaslomaan

meinasin alkaa itkee ku oli jotenki niin ihana se D: ku mul on ollu niiiiiin luuseriolo ja nyt tuntuu niin hyvält huomata et sen aiheutti vaan se huono henkinen vointi, enkä mä ihmisenä oo yhtään paska.

JA KESÄTÖITÄKI SAIN YHTÄKKII TÄS KESÄN ALUSSA KOKO KESÄKS! ja kesä on muutenki täynnä niin kivoi juttui ja pääsen mallikuvauksiinki????

täl hetkel on kiva olla itteni kans