Villis15.6.2017 10:31
1/2
Auttakaa mua keksimään synttärilahja

Elikkäs isällä (täyttää 61) ja veljellä (täyttää 34) on juhannusviikonloppuna synttärit ja pitäis keksiä joku kiva pieni lahja.

Isä jää nyt eläkkeelle ja oon vähän huolissani siitä että mitä se aikoo tehdä nyt kun on päivät pitkään kotona. Rakennushommia kyllä riittäisi, isä haaveilee mökin kunnostamisesta, Älvsby talon rakentamisesta ja kodin kunnostamisesta. Mutta isä on myös usein huono saamaan mitään aikaiseksi ja jää usein sohvalle vaan kattomaan telkkaria ja on tylsistyessään tosi äkäinen. Olisi kiva antaa joku lahja joka jotenkin piristäisi isää ja kannustaisi tekemään asioita joista pitää nyt kun on eläkkeellä ja on aikaa.
Isä harrastaa rakentamisen lisäksi harmonikan soittoa ja on meidän perheen kokki. Isä ja äiti matkustelevat tosi paljon varsinkin varmasti nyt kun molemmat on eläkkeellä niin matkustelu todennäköisesti lisääntyy vielä entisestään. Käyvät myös paljon teatterissa ja oopperassa. Ammatiltaan isä oli kirjastonhoitaja, mutta ei lue juuri ollenkaan itse kirjoja. Toisaalta mistä sitä tietää jos nyt vaikka siitäkin innostuisi.

Veli opiskelee ja käy töissä, on aina stressaantunut ja kiireinen. Harrastuksina musiikki, kuntosali ja lentäminen. Veli on introvertti ja keskiverto ihmistä paljon fiksumpi. On myös leikkimielinen ja tykkää hassutella, lukee Aku Ankkaa ja tykkkää Pixars animaatioista. Veli matkustelee myös paljon ja käy silloin tällöin konserteissa. Veljelle itseasiassa yleensä on aika helppo keksiä lahja, koska olemme hyvin samanhenkisiä. Olisi kiva antaa lahjaksi jotain mitä voitais tehdä yhdessä. Ei nähdä kovin usein, koska asun toisessa kaupungissa ja veljellä ei koskaan ole aikaa.

Oon itse opiskelija eikä mulla nyt kesällä ole tuloja eli lahjojen pitäisi olla mahdollisimman halpoja. Jotain olisi kuitenkin kiva antaa.