HARAMBE25.5.2017 10:13
1/4
Asd ette arvaa mitä mulle kävi yöllä :D:D:Dddd

makasin sängyssä mukavasti ja odotin et ukkeli tulis töistä. Joku sit soitti alaovelta sitä summeria just meikän kämppään ja mietin et mieheltä on varmaa jääny avaimet kotiin. Avasin sit oven ja kuuntelin ku tulijan askeleet kuulostaa vähä epävarmoilta :D ovisilmästä näin että se huojuu puolelta toiselle ja mietin että vittu onko se päässy aikasin ja lähteny ryyppäämään vai mitä ihmettä.


Ei, se oli joku iha random ukkeli joka pyöri tovin siinä rapussa, suuntas mun ovelle ja yritti ovea auki. Varmaa viis minuuttia se siinä tihrusti avainta lukkoon mutta eihän se ovi mihinkää auennu :DDDDDD ajattelin et kyl se kohta luovuttaa ku tajuaa että väärä ovi ja sanoin että oot väärällä ovella, mee pois. No ei vittu tajunnu, se rupes hakkaan nyrkillä mun ovea. En avannu ku tiedän et täälläpäin asuu kaltaisteni kunniallisten kansalaisten lisäksi sangen epäilyttävää väkeä joka tykkää erilaisista pillereistä ja pallereista. Kun sekään ei tepsiny niin oli pieni hiljaisuus, kuulu TUMPS ja siihen se sammu oven eteen.

Siinä vaiheessa ymmärsin että on jo iha liian myöhäistä huudella sille enää mitään ku se kuorsaaminen kuulu jo mun makkariin asti. Sit soitin poliisille et tulis hakemaan sen täältä D: seuraavaks kuulin ku poliisit totes sille "sä oot väärässä talossa".


Jännittäviä asioita tapahtuu.