2862688628229.6.2017 20:29
1/13
arvostele elämäni + jotain

tietäkää että olen todellakin tyytyväinen elämääni ja en kysy sen takia että etsin lohtua tai epälohtua(?). Enemmänkin siitä että kuulen teidän mielipiteenne elämästäni verrattuna teidän

okei elikkä oon 16v, poika. Mulla on useita kavereita (jossain 40 paikkeilla) jotka kaikki tuntee toisiaan aineskin 4. paitsi YKSI, hän ei tunne mun kavereita enkä mä sen. ei vihamiehiä, neutraalit välit vanhempien kanssa, ei oo eikä oo ikinä ollu tyttöystävää. Yksikään mun kavereista ei oo tyttöjä, paitsi YKSI. En oo ikinä kiiinnostunut tytöistä enkä yrittänyt aloittaa suhdetta kenenkään kanssa(täten neitsyt, en edes suudellut tai koskenut tyttöä mitenkään :)) paitsi YHDEN(jollain tavalla). Ei oo ikinä ollut riitoja, en oo ollu tappeluissa. Tosin myöskään en oo ollu tilanteissa jossa tommosia tapahtuu. vapaa ajan oon kotona yksin, joskus hyvin harvoin (kerran kuussa ehk) max 4 kaverin kanssa jossain tekemässä jotain. En ole ryypännyt tai mitään semmoista (tiedä että jotkut kavereistani kyllä). vanhemmat eronneet, ei hyvisä väleissä. olen asunut Lahdessa, helsingissä ja hönölässä. Heinolassa pisimpään ja mielestäni paras, lahti seuraavaksi. Hesa on perseestä... :) Mulla ei oo mitään traumoja, mielenterveys ongelmia (masennus jne.) Jos multa kysyy aina on 10/10.

nyt vähän enemmän ITSEStäni ja näkemyksistäni
vähän tykkäyksiä ja mieltymyksiä: pidän koirista, vihaan kissoja. yleisesti pidän eläimistä. en pidä söpöistä asiosta ellei kyseessä ole tyttö. pidän enemmän söpöistä tytöistä kun kauniista tai "seksikkäistä". pienet tissit jos ollenkaan, timmit sääret eikä "thicc". en ole perse mies tosin en tissikään. yleensäkkin mielummin ei ollenkaan kuin rumat.(perse, jalat tai tissit(tosin en muutenkaan isoista tykkää)) jos on nätit kasvot, ei näkyvästi ylipainonen ja lyhyt niin on jo aika kova sana. joskus olen miettinyt ettei mun mieltymykset tytöistä mene jo pedofilian puolelle... en tosin sitä kielläkkään. mutta en ikinä ottaisi KENESTÄKÄÄN hyväksi millään tavalla.
Kaverini pitävät minua suht koht viisana ja usein viisaampana kuin itsensä, tosin kaikki ovat jollain tavalla viisaita. en usko mihinkään jumalaan ja piden uskontoja suht kohtt tyhminä/turhina. Tosin en tuomitse, yksi parhaimmista kavereistani on muslimi ja äitini juutalainen. Minusta se vaan kertoo että mua ei kiinnosta :). Menen logiikalla, itsestäni hyvä väittelemään ja artikuloimaan, tosin teen näitä myös usein kavereideni kanssa ;). Tosi iso merkki "tyylistäni" ajattelussa on minun luoma sitaatti. tosin en ole 100% varma että se on minun alkuperäinen. "sitaatti on sitaatti." musta jos joku sanoo jotain hän meinaa sitä. ymmärrän kyllä sarkasmia tosin en yhtä hyvin kun muut. myös konteksti on minusta hyvin tärkeä. esim milloin kontekstilla ei saisi olla merkitystä: jos idiootti sanoo jotain mikä on oikein, se on siltä täysin oikein. milloin taas konteksitlla on merkitystä: vaikkapa jos sanon "neekeri" ja joku valittaa asiasta haistatan varmaan hänelle vitut koska en meinanunnit neekerillä mitään loukkaavaa.
mielipiteet suhteista ja seksistä. mielestäni rakkaudella ei ole väliä kunhan rakastaa. mielestäni suudelmilla, seksillä ja kaikella tommoisella on iso merkitys. minusta suukko esim on näyttöä rakkaudesta, seksiä en harrastaisi muusta kun rakkaudesta. ja jos nautinnosta nin todellakin pitää olla rakastetun kanssa. kumppanit pitäisin mieluiten yhdessä koska minulle kaikki tämmöiset asiat ovat hyvin tärkeitä ja toivoisin että kumppanikin pitäisi niitä tärkeinä. se saattaa rajoittaa asiota mutta tekee rajoitetusta asiosta parempia(minusta). jos kumppanini pettäisi vlit menisi välittömästi poikki. myös seksi jonkun kanssa kuka on jonkun muun kanssa tuntuu aivan hirveältä, koska minulle se on niin tunne pohjaista. tosin en nyt neitsynä mee puhumaa mut, kyllä varmaa muut ajatukset hävii ku jotain panee ;). Mutta silti se ajatus että joku muu olisi tehnyt se saman nautinnon fyysisesti ja PSYYKKISESTI kumppanille jotenkin ällöttää. Sano omailevaksi, mutta jos annan itseni jollekkin oletan myös heidän antavan itsensä minulle.

mut joo kyselkää jos kyseenalaistette jotain tai muuten vaan, yritän varmaan oikeuttaa niitä :). tai vastata normaalisti normi kysymyksiin