Arbanca20.7.2018 13:24
1/3
Äitini on hamstraaja, mitä teen?

Okei eli en oo varma milloin tää tarkalleen alko mutta äiti keksi joskus jo ennen ku oon syntyny (oon 15v), että jos ostaa kirpparilta halvalla hyvän tavaran nii sen voi myydä kalliilla ja tienata sillä aika paljonkin. Jossain vaiheessa tää juttu on lähteny käsistä ja nykyään meidän talo on täynnä kirpparitavaraa ja suurin osa on jääny tänne koska ”ne ei myy enää” ja ne lojuu täällä vaan vuodesta toiseen. Muutenkin talo on hyvin sotkuinen, roskia kertyy aivan liikaa, keittiönpöydästä 3/4 on täytetty postista tulleilla kirjeillä eikä kukaan jaksa lajitella niitä säännöllisesti, imuroidaan vaan kun on juhlat tai joku särkee jotain ja silloin kun juhlat on niin laitetaan kaikki tavarat autotalliin/yläkertaan ja kielletään vierailta sinne meneminen.

Ollaan kaikki sanottu äitille että ei ostas enää ja myis kaiken pois mut se ei tottele ja sen huomaa että nää lauseet menee sillä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. En uskalla tutustua uusiin ihmisiin koska en voi kutsuu niitä meille, mua ahdistaa joka päivä ja mun elämä on sitä et oon eka tosi onnellinen ja sit oon ihan maassa ja se vaan jatkaa tätä samaa kierrettä. En oikeesti jaksa tätä. En halua pois kotoa vaan haluan siistin kodin ja nää vanhemmat ja mun veljet sinne ja paremman elämän.

Oon käyny koulukuraattorilla ennen kesäloman alkua 3 kertaa ja se ei osannut yhtään auttaa, sano vaan kuinka mun pitäs puhua äidille mutta ei äiti kuuntele ja nauraa vaan ku ehotan jos se menis psykologille tms. Äiti ei halua lopettaa ilmeisesti koska saa tällä niin paljon rahaa, että ilman tätä ei olisi varaa kaikkeen vähän kalliimpaan mitä meillä nyt on. Vanhemmat tietää et mul on masennus (käytiin yhdessä psykologilla tekemässä se testi mulle ja näin), sanoin äitille pari kertaa, että mua masentaa tää talo ja se luultavasti johtuu siitä nii se vaa vastas ”miten se yhtäkkii voi johtuu siitä” mut varmaa siks koska oon ollu nii nuori ja vasta nyt ruvennu tajuumaan että tää talo missä asun ei oo normaali tai hyväks meidän terveydelle. Miten saan äitin tajuamaan että ei osta enää yhtään tavaraa ja myis nää pois? Ja mitä äiti vois tehdä jotta tienais järkevämmin rahaa jos se on siitä kiinni? :/