jigyeny16.3.2018 21:01
1/6
Ahdistus

Huah. Olisko kellään mitään vinkkejä ahdistuksen pois saamiseen? Syynä on eräs tyyppi, joka on koko päivän ignooraanut mua ja meidän pitäisi selvitellä tärkeitä asioita ja kaikkea ja niiden miettiminen saa mut ahdistumaan ja hermostumaan ja voimaan fyysisesti ja henkisesti niin pahoin, että tekisi mieli itkeä. En voi oikein häiriköidä tyyppiä kännykkään, kun se on kiinni. Tiedän yhden keinon, millä laittaa viestiä, mutta onko se oikein häiritä toista vain oman olonsa parantamiseksi?

Olen kokeillut harhauttaa mieltäni muualle mm. musiikilla, selailemalla nettiä, katsomalla lempi animeani, selaamalla ig, ottamalla kuvia, käymällä kaupassa, soittamalla ihmisille, juttelemalla muille, purkamalla surkeaa oloani tuon tyypin wa keskusteluun (viestit ei mene tosin perille...). Häiritsin jopa ystävääni kertomalla juttujamme ja ihmettelemällä miksi hän käyttäytyy näin ja hän ihmetteli myös, että on todella erikoista. Hmph.

En vaan voi mitään, että tämä kaikki paska pyörii yhä mielessäni ja mielestäni tämä tyyppi käyttäytyy kuin pikkulapsi laittamalla puhelimensa kiinni, etten voi jutella asiasta hänen kanssaan -tekosyynä päänsärky, mutta hei se ei estä koneella roikkumista ja pelaamista. Kyseessä on kuitenkin erittäin tärkeä asia ja periaatteessa se asia päättää koko meidän suhteen suunnan joka ei kovin lupaavalle enään edes näytä...

En saa tehtyä oikeasti yhtikäs mitään normaalia, en voi syödä (ja tein jotain älyttömän sairasta tämän takia) ja mikään normaali toiminta ei onnistu, esim siivoaminen on ihan mahdotonta tänään. En halua edes lähteä lenkille. Aaah ja mun aamu alkoi niin hyvin. :(

Nyt mietin aivan hemmetisti, että pitäisikö mun vielä tän päivän aikana laittaa hälle viestiä tuota kautta, kun vielä voin vai pitäisikö vaan antaa olla ja pilata yö itseltäni itkien. Tuntuu, etten voi edes hengittää.