aawiss28.4.2018 20:56
1/1
aawiksen muistelmia osa en enää muista

Koska tänään en aio yhtään masistella niin kerron ensimmäisen poikaystäväni ja minun Viron reissusta. Menimme sinne yhdessä äitini ja isäpuolen (ja tietenkin poikaystäväni kanssa) mutta onneksemme saimme kepluteltua asiat niin ettemme tainneet nähdä porukoitani muuten kuin mennessä ja tullessa, järki olisi muuten mennyt. Poikaystäväni oli täyttänyt jo 18, itse olin vielä 17.

Matka oli pitkä ja kun viimein pääsimme hotellille halusin mennä suoraan nukkumaan kuten teinkin. Poiccikseni sanoi menevänsä nopealle kierrokselle baareihin ja olin vaan et juu menehän sitten. Meni tunti ja se tuli herättään mut sillee nyyh.. mut on ryöstetty.

No mähän olin silleen et mitä saatanaa ja se jatkoi et se päätyi jonnekki burleskibaariin, jossa ekana sen piti maksaa kymppi päästäkseen sinne, tilasi lonkeron toinen kymppi ja siel baaris oli muutama muu jätkä mut sit kun tanssija tuli lavalle nekin kaikkos. Show'n ollessa ohi tämä tanssija tuli sitten exäni luo silleen ''tips please'' johon meni viimeisetkin käteisvarat. En tiedä johtuiko väsystä vai poikaystävän koiranpentuilmeestä mut kyllä nauratti xD

Ekana kokonaisena päivänä ostin jotain kermalikööriä ja tottumattomana juojana se nousi parin kulauksen jälkeen päähän niin et hihitin vaan kaikelle. Tämä oli tosin vasta illalla, itse kiertelin krääsäkauppoja miettien mitä tuliaisia ostaa kamuille (ex poltteli salaa pihalla ja jos tulin etukäteen niin se yritti tumppaa nopeet, todellisuudessa mua ei haitannut koko juttu) ja poikkiksen juodessa lonkkua aina kun siirryttiin kortteli eteenpäin vanhassa kaupungissa.

Illemmalla menimme jonnekkin ravintolabaariin, missä tilasin ensimmäistä kertaa vodkaa sisältävän juoman. Onneksi oli lämmin kesäilta, sillä tassuttelin paljain varpain kengät kädessäni mukulakiviä sen jälkeen ihmetellen miksi tähdet on niin kirkkaita.. xD Välillä vähän horjahtaen mutta apu olisi ollut alle metrin päässä.

Mutta kaikista paras oli paluumatka. olimme jälleen laivalla ja piti mennä kerros alaspäin. Poikkis katseli hetken rappusia ja hieroi mahaansa ja sanoi ''otetaan hissi''.

Odotan edelleen et joku rikkoo recordin siin miten pitkästi, vuolaasti ja itkien nauroin seuraavat 10 min, paras ja hauskin muisto ikinä :'D