HARAMBE1.3.2018 22:36
1/9
AA coodaus (Aku Ankka coodaus)

Eli tässä topicissa olisi tarkoitus "koodailla" eli tehdä Aku Ankka koodia. Teen nyt selityksen miten systeemi toimii mutta sitä ennen tiedotus HUOM. AA coodaus voi olla hankalaa suosittelen sitä 12 vuotiaille ja ylöspäin. Jos kuitenkin osaat mielestäsi sitä niin mikäs siinä sitten. Tiedoksi vain että AA coodaus on omakeksimäni coodikieli.

Okei tässä perusteet ja ohjeet:

1: AA coodausta voidaan käyttää vaikka pelin tekemiseen, robotin ohjelmoimiseen tai vaikkapa Ankkalinnan keskuspankin tietokoneiden hakkeroimiseen. (Kaikki tämä on leikkiä tämä ei siis kelpaa oikeaan ohjelmoimiseen.)

2:Kerron nyt esimerkki koodeja joissa on tärkeitä AA coodaukseen liittyviä oppeja: Tässä saan akurobotin kävelemään ikuisesti kehää ja sanomaan loputtomasti olen Aku: Ot-yhteys Akurobottiin. Akurobotti sano loputtomasi: Olen Aku. Akurobotti kulku ympurä loputon. Tässä coodissa opetellaan Ot-yhteys ja sanojen ei-taivutus.

Seuraava coodi: Cr-peli. Peli name: Akun suuri seikkailu. Taso 1: ankkalinna. viholliset-ei koko: 999 mega,t Pää bos-kyllä. Pää bos kestävyys: 9. Tässä coodissa luotiin yksinkertainen peli jossa oli yksi taso ei vihollisia mutta päävastus kyllä löytyi ja jonka kestävyys oli 9. Tässä näytettiin esimerkki Cr-pelistä, name pelistä ja koko "niin ja niin monesta" mega,tstä.

Viimeinen coodi: Hkr-Ankallispankki: keskustietokone. Kv,ka: Pankkitilinumerot. Send-tänne. Tässä coodissa hakkeroitiin Ankallispankin keskustietokone ja otetiin sieltä kaikkien pankkitilinumerot. Tässä oli esimerkkejä: Hkr,kv,ka ja send coodipätkistä.

Esimerkki coodi: Blu-yhteys. Va,ka blu-users. Connect ja send: Virus. Virus: Vaara aste: Max

LISÄYS (Esimerkki coodi.) Tämä tulee silloin kun luodaan peliä: Ket: Maa: Hiekka maasto. Ilma: Hiekka myrskyn peitossa.

3: AA coodauksessa ei taivuteta sanoja oikeaan Suomenkielen muotoon niinkuin esimerkki coodissa näkyy.

4: Selityksiä coodeille joita ehkä tulet tarvitsemaan:

Ot-yhteys: Tarkoittaa ota yhteys. Ot on kaksi ensimmäistä kirjainta sanasta "ota". Tämän ot-yhteys coodin jälkeen kerrotaan mihin otetaan yhteys esim: Ot-yhteys Akurobotti. AA coodauksessa coodi ei ole oikein jos kirjoitat: Ota yhteys Aku robottiin. Muista myös viiva oteen ja yhteys sanojen välissä. Tämä laitetaan aina coodin alkuun ja tätä ei voi käyttää AA coodilla tehdyssä pelissä. Tämä laitetaan coodin alkuun ainoastaan silloin kun halutaan ottaa yhteys johonkin laitteeseen.

Cr-peli: Tarkoittaa Create peli. Create on englantia ja tarkoittaa "luo". Eli Cr-peli on Suomeksi: Luo peli. Tämä coodin pätkä laitetaan aina coodin alkuun kun haltaan luoda peli.

Peli name: Tarkoittaa pelin nimi. Name on englantia ja tarkoittaa nimi. Tämä laitetaan Cr-peli coodin jälkeen merkkaamaan pelin nimi. Tässä esimerkki tämän käytöstä: Cr-peli peli name: Akun suuri sekoilu.

Koko "niin ja niin monta" mega,t: Tarkoittaa kuinka iso taso on. Yksi mega,t vastaa 50 metriä oikeassa maailmassa. esimerkki koodi tästä: Koko 423mega,t. Tämä coodi laittoi tason pituudeksi 21150 metriä. (Taisin vähän liioitella pituuden kanssa.)

Hkr: Tarkoittaa hakkerointia. Eli tunkeutumista toisen koneelle. Coodissa laitetaan hkr- "paikka

johon tunkeudutaan".

Kv: tarkoittaa kaiva. Kv laitetaan hkr-"paikka johon tunkeudutaan" jälkeen. Jos haluat kaivaa jotain tee samanlainen coodi kuin tämä: Hkr-Ankallispankki. Kv: "Se mitä haluat koneelta kaivettavan". Jos haluat että koneelta kaivetaan kaikki haluamasi kirjoita: Hkr-Ankallispankki. Kv,ka: "Se mitä haluat koneelta kaivettavan". Katso mitä "ka" tarkoittaa se löytyy tämän selostuksen alta. Jos vielä haluat että ne lähetetään sinulle kirjoita suunnilleen näin: Hkr-Ankallispankki. Kv,ka: "Se mitä haluat koneelta kaivettavan" Send-tänne. Katso mitä tarkoittaa "Send" seuraavan selityksen alapuolelta.

Ka: Ka tarkoittaa "kaikki". Tätä käytetään hakkerointi coodeissa silloin kun halutaan kaivaa kaikki aluamasi tiedot.

Send: Tarkoittaa "lähetä". Send on Englantia ja tarkoittaa tietenkin että lähetä. Tässä esimerkki: Send-tänne. Tämä lähettää kaivamasi tiedot sinulle.

Blu-yhteys: Tarkoittaa bluetooth yhteyttä. Moni varmaan tietää mikä on blutooth yhteys. Se löytyy uusista ja pari vuotta vanhemmista matkapuhelimista. Tämä on kuin Ot-yhteys mutta tämä etsii lähellä olevat tietokoneet ja antaa laajemman mahdollisuuden hakkeroida niitä. Tämä blu-yhteys on parempi myös siltä osin parempi koska se "haravoi" parin kolmen kilometrin säteeltä kaikki tietokoneet.

Blu-users: Tarkoittaa bluetooth käyttäjät. Eli tätä käytetään kun olet käyttänyt Blu-yhteyttä ja haluat valita jonkun/kaikki bluetootin käyttäjät/käyttäjän.

Ket: On lyhenne sanasta "kenttä". Eli tämä tulee silloin kun olet luomassa peliä ja haluat tietynlaisen maaston ja taivaan. Esim: Ket: Maa: Kuun pinta. Ilma: Tähdet.

Connect: On Englantia ja tarkoittaa: Yhdistä. Eli ota yhteys. Tätä käytetään blu-yhteyden kanssa sen jälkeen kun ollaan valittu käyttäjä/käyttäjät.

Vaara aste: Tarkoittaa miten vaarallinen virus on. Kun olet lähettänyt blu-yhteydellä viruksen toiseen koneeseen. Vaara aste voi olla esim: 0 tai jos haluat korkeimman vaara asteen viruksellesi käytä sanaa: Max. Eli maximi.

Siinä olivat perusteet. Tällä AA coodilla ei pysty ohjemoimaan mitä tahansa mutta tämä olisi ensialkuun. Kun ehdin keksin lisää coodeja ja niiden merkityksiä. Jos joku ei ymmärtänyt niin lukee,miettii ja harjoittelee. tämä on vähän sekavaa mutta koodit ovat aina vähän sellaisia. teenpä nyt pelin: Cr-peli. Peli name: Akun suuri seikkailu. Taso 1: Hanhivaara. viholliset-kyllä Määrä: 23 koko: 95 mega,t Pää bos-kyllä. Pää bos kestävyys: 99. Edeinen tämän AA coodauksen osaava voi tarkistaa onko edellisen käyttäjä coodi oikein. PS: ei spämmiä eikä lukkoon spämmiviestejä. Kiitos!