Hyväntahtoinen27.7.2017 19:40
1/13
13 syytä miksi nuoruus ei (toivottavasti) ole elämäsi parasta aikaa

1. Kukaan ei ota sinua tai mielipiteitäsi tosissaan. Kaikki tuntemasi suru on teiniangstia ja kuuluu ikään, jossa elät. Kaikki mielipiteesi ovat suoraan joltakin agressiiviselta bloggarilta kopiotuja, eikä niitä tarvitse ottaa vakavasti. Vakaumuksillesi hymähdellään ja niiden ajatellaan olevan jokin ohimenevä vaihe.

2. Yksityisyytesi on usein hyvin olematon käsite. Sukujuhlissa sinulta saa kysyä kaikesta murrosiästä ihastuskuviohin ja sinulla on velvollisuus vastata kaikkiin kysymyksiin kohteliaasti. Jos sinulle tapahtuu jotakin ikävää, asiasta kerrotaan myös sille hysteeriselle Ritva-tädille, joka suhtautuu sinuun sen jälkeen kuin tuulenvireestä hajoavaan posliiniesineeseen.

3. Olet täysin huoltajasi armoilla. Hänellä on oikeus päättää missä asut, kenen kanssa liikut, mitä teet rahoillasi ja milloin syöt. Sinulla on myös velvollisuus rakastaa huoltajaasi, niin kauan kuin hän ei tee mitään laitonta.

4. Olet liian vanha katsomaan muumeja ja leikkimään legoilla.

6. Olet liian nuori seurustelemaan ja nauttimaan alkoholia.

7. Olet juuri sopivan ikäinen panostamaan siihen, että tulevaisuudessa sinulla olisi mukava istumatyö ja terveet pohkeet. Nyt on siis hyvä hetki harrastaa koripalloa ja lukea historiaa kuin viimeistä päivää.

8. Silti kaikki kuitenkin olettavat, että elät elämäsi parasta aikaa ja jopa se onnellisia eläkepäiviään viettävä Einikki-eno on sinulle kateellinen. Kaikki olettavat, että elämäsi on helppoa, sillä teet vähemmän töitä kuin duunarivanhenpasi.

9. Pelko siitä, että tämä todella on elämäsi parasta aikaa on vahvasti läsnä. Se kiusaa sinua öisin, kun yrität saada unenpäästä kiinni ja vie keskittymiskykysi edelleen pakollisilla liikunnan tunneilla, jolloin yrität olla saamatta koripallosta päähän.

10. Jos olet liian aikuismainen, sukulaisesi ja huoltajasi halveksivat sinua. Jos olet liian lapsellinen, luokkatoverisi ja koripallojoukkueesi halveksivat sinua. He kaikki kuitenkin sanovat, että sinun tulisi vain olla oma itsesi.

11. Et tiedä kuka olet ja mihin uskot. Alat tulla tietoiseksi siitä, että et itseasiassa olekkaan erityisen merkityksellinen yhteiskunnan osanen.

12. Hikesi alkaa haista. Nyt jos koskaan sinun on pidettävä huolta omasta henkilökohtaisesta hygieniastasi. Yksikin väliin jätetty suihku voi johtaa siihen, että syöt koululounaasi yksin.

13. Elämäsi ainoa älyllinen ystävä Internet, inhoaa sinua syntymä vuotesi perusteella. Tunnet olosi yksinäiseksi jopa Omeglessa, koska jopa ne ihmiset, jotka sekuntti sitten halusivat tutustua sinuun, totesivat ettei päässäsi voi liikkua minkään sortin järjen jouksua, kun he kuulivat että olet heitä kolmevuotta nuorempi.