TGyt26.7.2018 8:54
1/1
Youtube - Omakirjoittamia lyhyttarinoita

Moi.
Olen jo pidemmän aikaa mielessäni halunnut kokeilla kirjoittaa jotain, ja tuossa keväällä sain viimein idean, jonka päätin toteuttaa. Aloin siis kirjoittaa tarinoita, ja perustin youtube kanavan, jossa julkaisen tarinat videon muodossa. Käytännössä siis kirjoitan tarinan, luen sen vähän kuin "äänikirjamaisesti" nauhalle, teen siihen taustamusiikin ja "tausta-ääni-efektejä", ja lopputuloksen lataan videona youtubeen.

Tällähetkellä olen saanut homman sen verran aluilleen, että kolme tarinaa on valmiina, ja neljäs työn alla. Tavoitteenani on tosiaan kehittyä tässä samalla kaikin puolin sekä kirjoittajana, että lukijana, ja onnistua tekemään edes jonkinlaista viihdearvoa sisältäviä videoita kanavalleni. "Tubettaminen" siis on alkanut myös kiinnostaa, ja tästä se lähtee. Lähtökohtaisesti kanavalleni tulee vain näitä tarinoita, mutta eihän sitä voi ikinä tietää mitä tulevaisuus tuo mukanaan. :)

Kehitystä tulee varmasti näkymään, ja omasta mielestäni näkyy jo nytkin aika selkeästi kaikkien tarinoiden kohdalla aina edelliseen verrattuna, joten jos kiinnostutte katsomaan/kuuntelemaan ensimmäisetkin tarinani, niin antakaa anteeksi vähän huonompi äänenlaatu / puhe, esimerkiksi tähän viimeisimpään verrattuna.

Tässä linkki viimeisimpään tuotokseeni:
https://www.youtube.com/watch?v=nL6lKKnqmcU

Sen verran vielä, että tyylilajina oli tarkoitus olla kauhu, mutta kaksi ensimmäistä yltää ehkä enemmänkin korkeintaan jännityksen tasolle, ja kolmas on ehkä jotain draama / jännitys tms. Olen ehkä vähän huono luokittelemaan näitä, mutta tarkoitus ei todellakaan ole kirjoittaa vain yhdenlaisia tarinoita. Ideoita on paljon, joten jos toimii, niin laittakaa kanava tilaukseen, sillä tämä on vasta ihan alkua.

Kiitos,
T

P.S. Omasta mielestäni videot on parhaimmillaan kuulokkeista kuunneltuina, ja näissä videoissa tosiaankin tuo itse video koostuu käytännössä aiheeseen liittyvistä kuvista (kun en viitsinyt sitä ihan vain mustaksikaan jättää), joten nämä voi ihan hyvin kuunnella ilman, että tarvitsee seurata kuvaa samalla (ja ehkä näin oma mielikuvitus saa itse luoda paremmin mielikuvat tapahtumapaikoista / tilanteista). :)