Tarinakisu1.8.2018 7:37
1/9
Sinä,minä ja hän.

Esitely:
Sinä,minä ja hän kertoo teini-ikäisestä Lucysytä joka asuu New Yorkissa. Lucy on 15 ja opiskelee,urheilee,pirtää ja lukee. Lucyn sydämen vie 19 vuotias Jeff. Jeffillä ja Lucyllä ei aina mene hyvin ja pakkaa sekoittaa myö nuorimies Lucyn ikäinen Anton. Lucy tahtoisi olla vain onnelinen mutta mikä on onnen hinta iki-ihana Jeff vai mysteerinen kiehtova Anton. Lucyn paras ystävä Emma autaa tyttöä onnen etsimisessä.
Luku. 1
-Huomenta kulta ja hyvää syntymäpäivää! Äiti huutaa oveltani. -Huomenta äiti! Sanon sängystäni katson kelloa se on 8.00. Pirrrrrr puhelimeni soi ja vastaan siellä on paras ystäväni Emma. -HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄÄÄ LUCY!!!! Hän huutaa puhelimeen. -Kiitos,Emma! Sanon.

Aamiaisena syön pannukakkuja,kakaaota ja ananasata. Oveen koputetaan Jeff on siellä. -Hyvää synttäri,muru! Poika sanoo ja hymyilee upee ihanaa hymyään. -Kiitos,muru! Sanon suutelen häntä. Nappaan reppuni ja lähdemme kouluun.

Koulussa ystäväni Anton antaa minulle tunnilla kortin ja ruusun. -Se on ihastunut sinuun. Emma kuiskaa minulle. Tunin jälkeen saan ison kukkakimpun kun kukkalähetti tulee luokseni kortissa lukee: ”Olet rakaani,muruni,ja ihanaiseni. Ota tästä kukkia. T:Jeffissi. Halaan poikaystävääni vieresäni. -Olet ihana! Kuiskasin hänelle