Kanabaali18.7.2017 15:44
1/2
One shot: Tätäkö halusin?

Musiikki soi kovalla, mutta vain juuri niin kovalla, että puhuminen on vielä helppoa. Istun sohvalla kavereiden, tuttujen ja tuntemattomien seassa. Juttelen ihmisille niitä näitä ja koitan olla iloinen. Päätin etten juo tänään, mutta en jaksanut enää itseäni. Sinä istut sohvan päähän ja juttelet vieressäni istuvalle tutulle. Kun hän lähti pois, huomaat viimein minut. Sanot nimeni ja kehotat tulemaan lähemmäs. Olet humalassa ja kiedot toisen kätesi ympärilleni. Se tuntuu hyvältä. Tunnen vartalosi omaani vasten. Katsot minua silmiin ja huomaan, miten vilkuilet huuliani. Hymyilet minulle ja kysyn, voinko kääriä. Annat tarvikkeet ja minä käärin. Sanot, että olen kehittynyt. Tiedän sen. Tulet lähemmäs ja alat suudella. Vastaan suudelmaan, mutta lopetan pian. Tunnen paheksuvat katseet. Meillä on vielä enemmän yleisöä kuin viime kerralla.

Lähdemme ulos polttamaan sätkäni. Sinä poltat, minä en. Hyräilet ystäväsi kanssa minullekin tuttua biisiä, mutta en jaksa osallistua hauskanpitoon. Lähdet sisälle ja hetken ajattelin sinun unohtaneen minut, mutta ulko-ovella kutsut minut mukaasi, etten palellu. Seuraan sinua yläkertaan asti. Käytävän päässä on makuuhuone, jonka leveälle sängylle istut. Kysyn, missä vessa on. Sanot, että vasemmalla puolellani. Menen vessaan ja pinnistän hetken voidakseni miettiä, mitä minun kannattaa tehdä. Booli on alkanut nousemaan päähän ja sumentaa jo ajatuksiani. Lähden vessasta ja katson makuuhuoneen ovelta sinua. Istut siinä ja odotat yhä minua. Otan askeleen lähemmäs. Sinä nouset ylös ja tulet minua kohti. Otat minut syleilyysi ja huulemme kohtaavat. Hyväilen käsilläni hiuksiasi ja sinä sipaiset hiuksiani pois väliltämme. Sinä työnnät kielesi kurkkuani kohti. Tällä kertaa osaan odottaa sitä ja vastaan samalla mitalla takaisin. Otat askeleen taaksepäin ja kaadumme sänkyyn.

Tiedät mitä teet, tunnen sen liikkeistäsi, eikä tämä ole sinulle ensimmäinen kerta. Eikä toinen. Eikä varmaan edes kymmenes. En välitä. Olemme siinä kahden. Kelpaan sinulle. Haluat minua. Vedät minua itseäsi vasten ja välillämme on jotain intohimoista. Välistä hivutat kätesi paitani alle ja kosketat minua kavahtamatta pois. Ehdimme pyöriä sängyn toiselle reunalle asti, kunnes havahdun miettimään kelloa. En voisi myöhästyä viimeisestä bussista. Haparoin kännykkäni käteeni ja totean, että meillä on vielä hetki. Jatkat ja sanot, että olen aika ihana. Pyydät minua jäämään yöksi. Vastaan, etten voi. Et tahdo päästää minua pois, huomaan sen kyllä. Nousen ylös ja selvitän pörröttyneitä hiuksiani. Kävelet luokseni, kiedot kätesi uudestaan ympärilleni ja suutelet. Vedät minua takaisin sänkyyn, mutta sanon, että minun on pakko mennä. Istut sängyn laidalla, katsot minua surullisena pää kallellaan ja sanot, että jatketaan joku toinen kerta. Nyökkään ja vastaan, että jatketaan joku toinen kerta.

Selviydyn portaat alakertaan. Ihmiset katsovat minua. Tai sitä, jota luulevat minuksi. En pysty katsomaan heitä silmiin. Kyllä, kaikki on hyvin. Mulla ei oo hätää. Ai olin kauan poissa? Anteeksi, että jouduitte olemaan huolissaan. Tiedän, että se on vaan sen yhden asian perässä. Mun pitää nyt mennä. Joo, kaikki on varmasti hyvin. Lähden ulos, mutta ulkoilman raikkaus ei puhdista minua. Olenko minä tällainen? Olenko aina ollut tällainen? Tahdonko olla tällainen? Kuka olen?