tähdelliset14.5.2017 20:52
1/6
novelli: vanhan miehen raha pt.1

Oli kesäinen ilta. istuin yksikseni läheisen järven laiturilla ja katsoin vettä keskittyneesti. hengitin syvään, mutten saanut äitini ja minun riitaa pois mielestäni.
yhtäkkiä, kuulin huudon takaani. "hei!" ääni kuului ja käännyin ympäri. vanha mies kalliilla, punaisella Porchella nökötti katsoen minua. nousin ylös, otin laukkuni ja kävelin miehen luo.
"tulit siis järkiisi?" mies kysyi. nyökkäsin vaisusti. "tule kyytiin" mies sanoi ja istahdin auton kyytiin. Vanha mies oli nimeltään Arto. Arto oli varakas, eläkeläinen vanha mies, joka maksoi opiskeluni kun harrastin hänen kanssa seksiä.
Arto kaasutti Porchellaan ja kaahasi pois metsätieltä. moottori piti kovaa ääntä. "No, Amanda?" Arto aloitti ja hiljeni. "Riitelin äidin kanssa" vastasin. Arto asetti ryppyisen kätensä reidelleni ja silitti sitä. reiteni oli paljas minushortsien takia. "Tänä iltana kokeilemme uutta leikkiä" Arto sanoi villiintyneesti.
Mietin poikaystävääni Jonasta. Jonas oli herttainen, eikä tietänyt puuhistani Arton kanssa. "Haluatko olla tänään lääkäri vaiko poliisi?" Arto kysyi. "Poliisi" Arto vastasi puolestani. Porshe kaarsi Arton pihaan ja nousin autosta. kävelimme peräkkäin hänen kartanoonsa. Astuin sisään ja riisuin kenkäni. kävelin sisälle ja katsoin Artoa. Arto ojensi muovikassin, jossa oli stripparin nahka-asu. kävelin vessaan ja vaihdoin vaatteet ylleni. ylläni oli stringit, nahkainen kireä paita, jolla oli valtava kaula-aukko. Rintani näkyivät hyvin. sulloin alusvaatteeni ja muut vaatteet muovipussiin. laitoin nahkaiset käsineet käsiini ja kävelin Arton luo.
Leikimme seksileikkejä hetken, kunnes saimme tarpeeksemme.
--------------------------------------------
ihan ekaks, tiedän etten ole mikään erittäin taitava tarinankirjoittaja, mutta nautin kirjoittamisesta ja vain kirjoittamalla opin. osia tulee aina välillä:)