dogettaja27.11.2016 18:52
1/23
NOVELLI: Uusi rakkaus

Päätin aloittaa tekemään tälläistä novellia. Tämä on siis minun ensimmäinen novelli joten älkää tuomitko!xd Toivottavasti tykkäätte ja vinkkejä voi antaa.

Luku 1
-----------------------------------
Tänään oli se päivä kun joululoma on päättynyt ja koulut alkavat. Luokallemme on tulossa uusi poika ja olen kuullut että hän on ollut edellisessä koulussa tyttöjen suosikki. Itse olen tälläinen brune sinisilmäinen tyttö eikä kukaan ole tietääkseni ainakaan tykännyt minusta koskaan.
Kello onkin jo 8 ja koulu alkaa 9. Minun pitäisi vielä meikata ja päättää mitkä vaatteet laitan. Kävin eilen shoppailemassa parhaan kaverini Eveliinan kanssa uusia vaatteita ja meikkejä.
Tänään päätin laittaa minun uudet valkoiset revityt farkut ja käärin lahkeet, paidaksi valitsin mustan nyöri paidan joka oli vähän navan yläpuolella. Kello olikin jo 8:10 ja pitäisi vielä meikata. Tein minun tavallisen arkimeikin eli meikkivoide, varjostus ja korostukset, eyelineriä, ripsiväriä ja kulmakynää, koska kulmani ovat todella vaaleat ja minulla on värjätyt ruskeat hiukset niin se ei minun mielestä näytä fiksulta.
Huomasin kellon olevan jo 8:25 ja minun pitäisi olla puolelta bussipysäkillä Even(Eveliina) kanssa, Laitoin äkkiä valkoisen nahkatakkini päälle ja mustat converset jalkaan ja kiiruhdin äkkiä pysäkille. Kerkesin juuri ja juuri ajoissa ja meninkin Even viereen istumaan.

-Onneks kerkesit aijoissa, olis ollu noloo jos olisit myöhästyny ekana päivänä. Eve voivotteli
-Älä huoli mä oon aina ajois. Nauroin

Rupesimme puhumaan siitä uudesta pojasta.

-Mä muuten tiedän sen pojan instan, sen nimi on muuten Eelis. Eve kertoi ja näytti Eeliksen instan
-Herrajumala se on hyvän näköne! Kato nyt tota kuvaa missä sillä ei oo paitaa, kunno lihakset sil. Sanoin melko kovaan ääneen
Rupesin suraamaan häntä heti instassa ja rupesin katsomaan tarkemmin häntä ja huomasin että hän istui vastapäätä olevassa tuolissa... Eelis vain virnuili ja olisin siinä tilanteessa voinut vajota maan alle. Pikkase hävetti.
Bussi pysähtyi koulumme eteen ja nousimme bussista. Olimme hirveän myöhässä, koska lunta oli tullut yön aikana paljon niin matka kesti pitkään. Menimme luokkaan ja istuimme samoille paikoille kun ennen lomaakin ja minun vieressä oli ainoa tyhjä paikka, koska no paikat oli arvottu ja meistä ei tule tasa luku. Opettaja hyssytteli epätoivoisesti luokkaa.

-HILJAA! Opettaja huusi

Kaikki hiljeni samalla sekunnilla ja katsoivat uutta poikaa kummallisesti.

-Tässä on meidän uusi luokkalaisemme Eelis Virtamäki. Opettaja kertoi
-Moikka kaikki. Eelis hymyili ja moikkasi
-Voit mennä tuonne tyhjälle paikalle istumaan. Opettaja kertoi ja osoitti minun vieressä olevaa paikkaa takarivissä.

Eelis moikkas ja moikkasin takas. Olin vieläkin häpeissäni mutta myös onnellinen, että opettaja pisti noin kuuman pakkauksen just mun vieree. Eeliksellä oli ihanan ruskeat hiukset ja silmät ja sen huulet olivat pehmeän ja täyteläisen näköiset. Tuijotin häntä vahingossa liian pitkää ja sitten taas olisin voinut lähteä luokasta ulos kun opettaja huomasi..

-Liina maakutsuu! On se kiva kun tutkit uutta oppilasta mutta tee se muualla kuin tunnilla. Opettaja selosti

Eelis katsoi minuun ja naurahti. Mietin, että voisiko tämä päivä enään pahemmaksi muuttua.
-------------------------------------------------