Sejuuri18.6.2017 20:38
1/8
Novelli: Minä vai hän?

Elikkäs ajattelin alottaa tällästä rakkaus draama novellia/tarinaa. Novelli kertoo osittain keksittyjä ja osittain omakohtaisia kokemuksia. Toivon että nappaa :)

Minä vai hän? osa1
-
Pyöräilin hiostavassa Kesäkuisessa ilmassa niin lujaa kun vain pääsin. "Hitto kun oon taas myöhässä" ajattelin ääneen. Hymyn huulilleni toi kuitenkin tieto että kyllä Leevi jaksaisi odottaa vaikka olisinkin vähän myöhässä. Laitoin pojalle snäppiä koko ajan sittö missä olin, ja että olin kyllä tulossa vaikka olenkin taas myöhässä.
Saavuin pienelle asfaltti suoralle jonka puolessa välissä näin Leevin vilkuttamassa minulle. Vilkutin hymyillen takaisin. Pysähdyin tämän viereen ja läähätin kuin koira. "Taisit polkee aika lujaa", Leevi sanoi ja naurahti. "Et arvaakkaa", sanoin minkä läähätykseltäni pystyin. Poika painoi hellän suudelman suulleni. Hymyilin tälle ja hän hymyili takaisin. "Haluuks vettä?" Poika kysyi. "Joo kiitti", sanoin ja otin Leevin juomapullosta kunnon huikan.
Jatkoimme matkaamme polkien rauhallista vauhtia kohti rantaa. Perille päästyämme huomasimme että rannalla oli todella paljon porukkaa. "Hitto", huokaisin. "Hei kyl me sekaan mahutaan", Leevi sanoi ja hymyili. Hymyilin takaisin. Kävimme vaihtamassa pukukopeissa uima-asut ja levitimme viltin lämpimälle hiekalle. Katselin Leevin treenattua vartaloa. Poika ilmeisesti huomasi tämän sillä hän naurahti ja heilutteli kättään naamani edessä kuin herättääksensa minut taas tähän päivään. Naurahdin hieman nolostuneena. "Mennääks uimaan?" Kysyin. "Joo mennää vaan", Leevi sanoi. Otin poikaa kädestä kiinni ja kävelimme rantaviivalle. Koetin varpaallani vettä. "Aika kylmää", naurahdin. "Kyl siihen tottuu," Leevi sanoi ja veti minut perässään vähän syvemmälle. Nyt olin vedessä polviani myöten. "Hei anna mä autan vähän", Leevi sanoi ja tuli taakseni. Hän otti minua vyötäröltä kiinni ja nosti ilmaan. Hetken myöhemmin tajusin olevani vedessä. Nousin kiljuen ylös ja räiskin vettä pojan päälle. "Leevi perhana", huusin ja kikatin. Poika veti minut itseään vasten ja suuteli minua. Auringon lämpö tuntui ihanalta vartalolla, mutta vielä ihanammalta tuntuivat Leevin huulet omillani. Täydellisen hetkemme rikkoi huudahdus: "Leevi mitä helvettiä?!"