Nellinenn12.6.2017 16:47
1/7
Novelli: Kiusattu

Moi aattelin alottaa tämmöstä novellii. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osa 1
Moi, olen Anna. Olen 14-vuotias ja käyn kahdeksatta luokkaa. Minua on kiusattu ensimmäiseltä luokalta lähtien. Minua kiusaavat kaikki luokkalaiseni,lukuun ottamatta paras ystäväni Elli ja poika nimeltä Niko. Nikolle en kyllä ole puhunut koskaan. Pahimmat kiusaajani ovat luokan kolme poikaa. Ville, Aaro ja Valtteri. Joka koulupäivä joudun kestämään jatkuvaa naljailua ja välillä minua jopa lyödään ja potkitaan. Kiusaamisen syy on kuulemma siinä, että olen ruma, läski hikke.
Heräsin aikaisin aamulla. Pesin kasvot ja hampaat sitten menin aamupalalle. Äiti toivotti iloisena:-”Hyvää huomenta!” Minä vastasin vain:-”Hei..” Äiti ei ole vieläkään saanut tietää kiusaamisesta. Ei myöskään isäni, mutta se ei olisi mahdollista, koska hän kuoli kun olin 6. Söin aamupalani loppuun, puin kunnolliset vaatteet ja lähdin bussilla kouluun. Koulun portilla Elli tuli vastaan. Lähdimme kävelemään kohti koulun ovea. Heti se alkoi, poikakolmikko syöksyi minua ja Elliä kohti. ”Mitäs läskeille kuuluu!?”, Ville huuteli naljaillen.
Ensimmäinen tunti alkoi. Oli fysiikkaa joka ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta onneksi parini oli Elli. Sitten pääsimme tunnilta välitunnille. Poikakolmikon johdosta minut lykättiin koulun seinää vasten. Naljailu alkoi ja jouduin vastaanottamaan pari lyöntiä naamaan. Näin käy aina.
Lopulta tuskainen koulupäivä loppui ja pääsin lähtemään kotiin. Huomasin että Niko seuraa minua ja hän huusi:-”Anna, odota!”. Minä pysähdyin ja Niko sanoi:-”Älä välitä niistä kiusaajista. Ne ovat täysiä kusipäitä. Tuu meille hengaamaan ja tutustutaan paremmin.” ”Okei.. Tulen”,vastasin epäilevästi.

~~~~~~~~~~~~~
Tää eka osa oli aika lyhyt mut toivottavast tykkäsitte. Sori maholliset virheet mut mun syy on et oon vast 12-vuotias. :p